ljubavni brodolom

Kylie Minogue prekinula petogodišnju vezu s medijskim mogulom

04.02.2023 u 10:34

Bionic
Reading

Prema dostupnim izvorima, slavna pjevačica je prekinula dugogodišnji ljubavni odnos s Paulom Solomonsom, čemu je kumovao život na različitim kontinentima

"Kylie i Paul su se doista potrudili kako bi održali svoju vezu, ali im je na koncu presudila vremenska razlika od 11 sati", za The Sun je otkrio izvor blizak paru.

Pedesetčetverogodišnja pjevačica se vratila u svoj dom u istočnom predgrađu Melbournea nakon što je desetljećima živjela u Ujedinjenom Kraljevstvu, a njen je bivši dečko ostao u Londonu.

"Paul jednostavno nije mogao doći u Melbourne svaki put kada bi odnos postao problematičan", nastavlja izvor za The Sun.

Prema dostupnim izvorima, par je odlučio ostati u prijateljskim odnosima, a Minogue nije htjela izaći u javnost s vijestima o prekidu, s obzirom na to da joj se takve stvari događaju čitavog života pa nije htjela sažaljenje. Također, izvor navodi da će se sada Minogue u potpunosti posvetiti karijeri.

Paul Solomons je bivši kreativni direktor magazina GQ, gdje je proveo razdoblje od 2001. do 2021., a danas je medijski mogul.

Što se tiče prethodnih veza, Minogue je u prošlosti imala odnose s Lennyjem Kravitzom i frontmenom grupe INXS Michaelom Hutchenceom.

  • +12
Kylie Minogue u Rovinju Izvor: Cropix / Autor: Natasa Sundara