ZAVADIO IH BIZNIS

Nekad nerazdvojne sestre Kardashian sada su jedna drugoj teška konkurencija

10.01.2019 u 16:08

Bionic
Reading

Obje su zgodne, uspješne, popularne i bogate. Najmlađe članice klana Kardashian već u ranim 20-tima zaradile su svoje prve milijune. Iako im biznisi idu u razdvojenim smjerovima, Kylie i Kendall Jenner postale su jedna drugoj prevelika konkurencija i navodno nisu više toliko bliske

Strani mediji sve glasniji su oko navodnog rivalstva između sestara Jenner. Prema njihovim saznanjima 23-godišnja Kendall Jenner i dvije godine mlađa Kylie ne podnose se.

'Jako je puno zlobe i zavisti u njihovu odnosu. Teško je jer su oboje ljubomorne kada jednoj ide dobro u poslu i kada je uspješna', rekao je za Radar Online neimenovani bliski izvor.

Tenzije među reality sestrama krenule su navodno zbog bogatstva i velike razlike u iznosima na njihovim bankovnim računima. Prema podacima od prošle godine Kendall na svome računu ima 900 milijuna dolara, a Kylie tek 50.

'Kada god je u prilici Kylie sestri nabija na nos svoj uspjeh i to je u posljednje vrijeme počelo stvarati veliki problem. Iako je Kendall u usponu sa svojom manekenskom karijerom, Kylie je gleda s visoka.', govore nadalje upućeni te dodaju: 'Najgore je što su jako razmažene i što su od rođenja okružene bogatstvom. Njihova pohlepa ne poznaje granice'.

Inače, Kylie se prošle godine našla na listi najbogatijih Amerikanaca i to na visokom petom mjestu. Ujedno je i najmlađa pripadnica na toj prestižnoj listi, a sve zahvaljujući svojoj liniji kozmetike i make-up proizvoda 'Kylie Cosmetics' od koje je uštedjela gotovo 630 milijuna dolara.

Istovremeno njezina sestra Kendall imenovana je najplaćenijom manekenkom u 2018. s ukupno 22,5 milijuna dolara zarade od te profesije.

  • +16
Kendall Jenner Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia