IMA SE, MOŽE SE

Razmaženost na djelu: Evo zašto Kylie Jenner uvijek traži dvije hotelske sobe

30.11.2018 u 11:59

Bionic
Reading

Kada ste najmlađa članica klana Jenner - Kardashian, i uz sve to odavno već sami zarađujete milijunske iznose, onda, očito, imate pravo i na nevjerojatne zahtjeve. 21-godišnja reality zvijezda, Kylie Jenner, za svoja putovanja ima poprilično bizarne prohtjeve, a evo i koji su

I dok je za većinu ljudi običan ormar sasvim dovoljan za svu odjeću koju posjeduju, ako ste Kylie Jenner, imate 21. godinu i puno nula na računu, onda niti jedna soba nije dovoljna da smjestite svo svoje modno bogatstvo.

Kylie Jenner Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Najmlađa članica klana Kardashian - Jenner trenutno prati svog dečka i oca desetomjesečne kćerkice Stormi Webster, repera Travisa Scotta na njegovoj Astroworld turneji, a za to iskustvo morala se i dobro pripremiti.

Na svom YouTube kanalu Kylie Jenner je otkrila kako se šminka i sprema tijekom turneje, ali i gdje je spremila sve svoje beauty proizvode i odjeću.

NEVIĐENA RASKOŠ

Nećete vjerovati u kakvom luksuzu uživa mlada bogatašica

Pogledaj galeriju

'Travis i ja imamo svoju sobu, a uz to za mene je uvijek spremna i dodatna soba za svu moju odjeću, šminku, ali i za Stormi kako bi imala dovoljno mjesta za igru, budući da uvijek putuje s nama', otkrila je Kylie Jenner i šokirala sve.