film 'wonka'

Kylie Jenner u pratnji majke stigla na premijeru filma novog dragog

11.12.2023 u 15:02

Bionic
Reading

Glumac Timothee Chalamet zvijezda je filma 'Wonka', a njegov rad došla je podržati i Kylie Jenner. Iako je ispred dvorane u Los Angelesu bio postavljen i crveni tepih, Jenner je taj dio zaobišla i s majkom se ušuljala kroz stražnji ulaz

Iako se o ljubavi između Kylie Jenner i Timotheeja Chalameta počelo govorkati u travnju, u rujnu su uočeni kako se ljube na Renaissance World Tour pjevačice Beyoncé. Jenner i Chalamet još uvijek svoju vezu drže za sebe i njihova zajednička pojavljivanja nisu baš česta, no premijeru njegovog novog filma morala je pogledati. Ipak, njezina podrška bila je tiha i privatna.

Timothee Chalamet, glumačka ekipa i njihova pratnja okupili su se na crvenom tepihu kako bi proslavili još jednu premijeru filma. I dok je uz Hugha Granta blistala njegova supruga Anna Eberstein, mlađem kolegi partnerica se nije pridružila na okupljanju.

Kylie Jenner svu pozornost prepustila je dečku pa se s majkom Kris Jenner i tjelohraniteljima ušuljala u kino.

'On jako podržava njezinu karijeru i ona njegovu. Oboje pokušavaju posjećivati ​​važne događaje jedno za drugo', prenosi DailyMail.

I kako to obično biva, Jenner je istaknula svoj seksepil. Ipak, ovaj put nije bilo govora o nekim ekstravagantnijim komadima, kakvima inače voli privući pozornost, već o prozirnom crnom topu koji je odjenula uz crnu maksi suknju. Nepogrešiva crna i ovaj se put pokazala kao ispravan izbor.

  • +2
Kylie Jenner Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Na premijeru je stigla s majkom Kris, koja je navodno velika obožavateljica glumca te tvrdi da dobro utječe na Kylie jer je zadovoljna, opuštena i usredotočena otkako izlazi s njim.