JOSHUA I LUPITA

Novi holivudski par zajedničkim izlaskom potvrdili glasine

07.12.2023 u 11:21

Bionic
Reading

Iako se već neko vrijeme šuška o iskrama između Joshue Jacksona i Lupite Nyong'o, jedan je izlazak sve potvrdio. Par je viđen ove srijede držeći se za ruke u Kaliforniji, a obožavatelji samo čekaju kad će glumci sve potvrditi i nekim zajedničkim pojavljivanjem na crvenom tepihu ili možda selfijem

Zvijezda koja se proslavila ulogom u filmu '12 godina ropstva' viđena je s kanadskim glumcem Joshuom Jacksonom u opuštenoj šetnji Los Angelesom. Obučeni u opuštene kombinacije par je izgledao zadovoljno hodajući i smiješeći se jedno drugome.

Fotografije Jacksona i Lupite Nyong'o snimljene su dva mjeseca nakon što je objavljeno kako se 45-godišnji glumac rastaje od 27-godišnje glumice zbog, kako je ona navela, 'nepomirljivih razlika'. Jackson, koji je posljednje četiri godine proveo u braku s Jodie Turner-Smith, najvjerojatnije će dobiti zajedničko skrbništvo nad trogodišnjom kćerkicom Janie.

Prije braka s Turner-Smith, kanadski je glumac bio u vezi s njemačkom kolegicom Diane Kruger, no nakon 10 su se godina rastali.

Lupita Nyong'o i Jackson viđeni su zajedno i u listopadu na koncertu Janelle Monáe u Los Angelesu, a čini se da zajedno provode zabavno vrijeme.

Tportal je i na WhatsAppu

Želite dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

Međutim, u listopadu je glumica i zvijezda filma 'Black Panther: Wakanda Forever' objavila i da ima slomljeno srce nakon prekida veze sa Selemom Maskeom. Naime, u objavi na Instagramu priznala je da ju je Maseke prevario te da se odlučila suočiti s boli koju osjeća. Ubrzo nakon, kako se čini, u njezin je život ušetao Jackson zbog kojeg je zaboravila na ljubavne jade.

CFDA FASHION AWARDS

O njihovim izdanjima se govori: Crne kreacije dominirale na dodjeli modnih oskara

Pogledaj galeriju