DOMENICA ŽUVELA

Kuma Hane Huljić progovorila o domaćem 'vjenčanju godine' i što misli o Petru Graši

05.02.2022 u 19:46

Bionic
Reading

Pjevačica Domenica Žuvela, dugogodišnja je prijateljica Hane Huljić koja će se ove godine udati za Petra Grašu s kojim očekuje prinovu

Domenicu Žuvelu vidjet ćemo kao natjecateljicu u popularnom showu 'Ples sa zvijezdama' na Novoj TV, čemu se, kako je rekla, jako veseli.

'Sretna sam što sam dobila takvu priliku i uvjerena sam da će mi ovo biti iskustvo koje ću pamtiti cijeli život. Veselim se to sve dijeliti sa svojim budućim plesnim partnerom kojeg ću tek upoznati, a nadam se samo da ćemo zajedno puno toga naučiti i još više se zabaviti što je zapravo i cijela poanta showa!', rekla je pjevačica za Dnevnik.hr.

  • +2
Hana Huljić, Domenica Žuvela Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

Domenica je trenutno i najpoznatija buduća kuma u Hrvatskoj i ne krije koliko je uzbuđena zbog vjenčanja njezine prijateljice Hane Huljić i Petra Graše koje je zakazano za 19. veljače.

'Nekidan smo baš pričale o tome i shvatile da se nismo nikad 'službeno' dogovorile, ali kad si s nekim tako blizak, a ona je za mene kao prava sestra, onda to dođe prirodno i nekako se podrazumijeva. Hana i ja ne moramo pričat, dovoljno je samo da se pogledamo i znam da u tom trenutku obje znamo što mislimo', ispričala je, pa je dodala i kako Hana kao mladenka nije nimalo zahtjevna jer je i općenito najskromnija osoba koju poznaje.

Zadovoljna je i njezinim odabranikom.

'Jednostavno kad se dvoje najboljih ljudi koje poznajem spoje, onda vam je sve jasno! Cijenim ga prvenstveno kao predivnu i iskrenu osobu, što može svatko potvrditi tko se ikada našao u njegovom društvu, a onda i kao izvanrednog glazbenika čija karijera bi trebala biti svakom glazbeniku inspiracija!', pohvalila je Domenica Petra Grašu.