uživa u majčinstvu

Kulinarski show zamijenila pelenama: Željka Klemenčić pokazala malog nasljednika

26.05.2017 u 21:10

Bionic
Reading

Prije gotovo tri mjeseca, urednica časopisa 'Mrvica' i članica žirija popularnog kulinarskog showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!', Željka Klemenčić i njezin partner Gordan Zečić postali su ponosni roditelji malenog dječaka. Ulogu u žiriju, Željka je zamijenila slatkim brigama, a kako uživa u majčinstvu pokazala je fotografijama

Nakon što je u novoj, četvrtoj sezoni showa 'Tri, dva, jedan - kuhaj!' snimila dvadeset epizoda, članica žirija Željka Klemenčić svoje je mjesto prepustila članici žirija slastičarskog showa 'Tri, dva, jedan - peci!', Žaklini Troskot, a razlog je bio više nego opravdan.

A post shared by mrvica_mag (@mrvica_mag) on

Naime, Željka Klemenčić bila je u visokom stupnju trudnoće i željela se u potpunosti pripremiti za dolazak sina, koji je u dom nje i njezina dugogodišnjeg partnera Gordana Zečića stigao početkom ožujka. Ime malog nasljednika još uvijek nisu podijelili s javnošću, no urednica časopisa 'Mrvica' na svom se Instagram profilu ipak pohvalila majčinstvom.

'Deveti dan nakon što je stigao na ovaj svijet dječak je otišao u svoju prvu šetnju u šumu. Istu onu šumu u koju smo išli gotovo svaki dan tijekom mjeseci iščekivanja. Nama u čast procvali su šafrani i ljubičice', napisala je Željka Klemenčić ispod fotografije snimljene u šetnji.