njih zaobiđite

Kritičari se slažu: Ovo su najgore serije u 2017.

24.03.2017 u 09:26

Bionic
Reading

U posljednje vrijeme velike televizijske kuće preplavile su svoje gledatelje novim serijama, a mnogi to nazivaju i novim zlatnim dobom televizije; zato su kritičari odlučili olakšati vam i preporučiti što je vrijedno vaše pažnje, a što nije

Stranica Metacritic agregira kritike glazbenih albuma, televizijskih emisija i filmova, te izračunava prosječnu ocjenu za svaku televizijsku seriju, a ovo su uvjerljivo najgore nove serije prema mišljenju televizijskih kritičara.

18. 'Time After Time'

Serija nastala prema istoimenu filmu iz 1979. o neprekidnom lovu H.G. Wellsa, autora romana 'Vremeplov' i 'Ratovi svjetova', na karizmatičnog doktora Johna Stevensona ili Jacka Trbosjeka. U seriji, pak, najpoznatiji serijski ubojica 19. stoljeća ukrade autorov stroj za putovanje kroz vrijeme i bježi u današnji, moderni New York, dok ga Wells lovi i traži način da ga vrati u prošlost.

Hello from the other side! #TimeAfterTime

A post shared by Time After Time (@timeaftertimeabc) on

17. 'Doubt'

Ova CBS-ova serija već je otkazana, a poznata glumica Katherine  Heigl u njoj utjelovljuje lik odvjetnice Sadie Ellis koja sa svojim odvjetničkim timom brani bogatog klijenta  no stvari se počnu komplicirati kada se u njega i zaljubi. U toj pravnoj drami glume, između ostalih, Laverne Cox i Dule Hill.

16. 'Chicago Justice'

Najnovija NBC-ova igrana serija franšize 'Chicago', u kojoj su se našli Philip Winchester kao Peter Stone te Carl Weathers kao Mark Jeffries, prati članove državnog odvjetništva i tim tužitelja i istražitelja.

15. 'Powerles'

Akcijska komedija uvodi nas u svijet superheroja. Tema serije vrti se oko tvrtke čiji izumi pomažu prosječnim ljudima u svijetu u kojem se superjunaci i zlikovci međusobno bore, a stradavaju nemoćni. Glavne uloge pripale su Vanessi Hudgens, Christini Kirk i Danny Pudiu.

 

14. 'Superior Donuts'

U ovoj, čini se, ipak neuspješnoj CBS-ovoj komediji, Arthur, kojeg utjelovljuje Judd Hirsch, vlasnik tradicionalnog dućana s krafnama, pokušava održati posao profitabilnim unatoč tome što se na tržištu pojavljuje potpuno nov način pripreme krafni s drugačijim tijestom. U pomoć mu uskače mlad i pun novih znanja Franco, glumi ga Jermaine Fowler, koji njegovo poslovanje pokušava oživjeti raznim inovacijama.

Serving up a fresh new episode of #SuperiorDonuts tonight!!!!

A post shared by Superior Donuts (@superiordonuts) on

13. 'The Collection'

Radnja serije smještena je u poslijeratni Pariz, gdje modni dizajner Paul Sabine, kojeg igra Richard Coyle, pokušava gradu vratiti stari sjaj iz vremena kada je bio glavni centar modne industrije.

USA. February 10th. Eat it. #TheCollection #Amazon

A post shared by Tom Riley (@tomrileydoneaphoto) on

12. 'Šestorica'

Povijesna drama prati misiju američkog tima vojnika čija je zadaća svrgnuti vođu talibana u Afganistanu, međutim, sve pođe naopako kada otkriju da jedan od američkih državljana zapravo radi za teroriste.

11. 'Frontier'

Zvijezda serije 'Igre prijestolja' Jason Momoa glumi i u novoj seriji 'Granice' čija je radnja smještena u 18. stoljeće, a govori o trgovcima krznom koji su se u to vrijeme snalazili na razne načine te prikazuje kako su se borili s problemom velike konkurencije, ali i surove prirode.

10. 'The Mick'

Ovaj sitcom prikazuje se na Foxu, a premijerno je prikazan u siječnju ove godine. U njemu glavnu ulogu ima Kaitlin Olson, igrajući užasno sebičnu i nemarnu osobu koja postaje odgovorna kroz brigu za svog mlađeg nećaka.

9. '24 Legacy'

Iako je prva epizoda ove serije doživjela jako veliku gledanost, čini se da je ona s vremenom pala pa se zato i našla na listi najlošijih serija 2017. godine. U njoj glavni junak, agent Eric Carter, pri povratku iz inozemstva pokušava pobjeći ljudima koji ga žele ubiti, a osim toga otkriva i želi spriječiti najveći teroristički napad na američkom tlu.

8. 'Beyond'

Radnja ove američke dramske serije govori o dječaku Holdenu  koji se nakon 12 godina budi iz kome i osim što shvati da se svijet oko njega jako puno promijenio, otkrije i da ima posebne moći. Barkley Duffield koji ga je utjelovio,  buđenjem iz kome pokušava shvatiti što je sve propustio tijekom 12 godina i dolazi do zaključka da više nikome ne vjeruje.

7. 'Emerald City'

Avanturističko-fantastična drama nastala je po uzoru na poznatu knjigu 'Čarobnjak iz Oza'. Temeljna načela iz ove priče prisutna su i u seriji, samo s puno opširnijim elementima, ali i smješteni u vrlo nasilno razdoblje za tu čarobnu zemlju, no čini se da gledatelje to ipak nije oduševilo.

6. 'Oteti'

Serija nadahnuta kultnim filmom 'Oteti' iz 2008. pokušala je prikazati bivšeg CIA-ina agenta koji nakon tragičnog gubitka voljene osobe traži način da se osveti počiniteljima koji su odgovori za zlodjela koja su ga snašla. Izgleda da je film ipak privukao više gledatelja od istoimene nove serije.

5. 'Otkupnina'

Zvijezde ove serije koja nije baš doživjela prevelik uspjeh su Antosia Fiedur, Sarah Greene, Brandon Jay McLaren i Luke Roberts, a priča je inspirirana istinitim događajem. Luke Roberts tumači istražitelja Ericka Beaumonta koji sa svojim timom ima zadaću istražiti jednu od najvećih otmica u zemlji.

Eric & team must negotiate w/bank robbers who aren’t demanding cash on #Ransom tonight 8pm #CBS

A post shared by Ransomcbs (@ransomcbs) on

4. 'APB'

Akcijska serija čija je radnja smještena u američki grad Chicago, prikazuje kako jedan od milijardera troši gomilu svog bogatstva ne bi li stvorio privatnu policijsku snagu koja se s najnaprednijim tehnikama bori protiv kriminala u jednoj od najopasnijih četvrti toga golemog grada.

3. 'Zvijezda'

Nakon serije 'Empire' ovo je druga drama kojom Lee Daniel pokušava zainteresirati gledatelje, no očito mu to ne polazi za rukom. Kao i u prvoj seriji, i ovoj se radnja vrti oko glazbene industrije. Pa tako mlada djevojka koja je odrasla bez roditelja, okuplja vlastitu pjevačku grupu s kojom planira oduševiti Atlantu.

Glamour comes easier to a #STAR! 🌟

A post shared by STAR (@staronfox) on

2. 'Dan obuke'

Na temelju istoimenog filma iz 2001. nastaje i ova akcijska serija u kojoj Bill Paxton glumi detektiva koji dobiva novog partnera iz odjela narkotika kojeg je pak utjelovio Justin Cornwell, a njegov je zadatak da špijunira iskusnog detektiva.

Will Frank’s unconventional tactics put a kidnapped girl in more danger? New #TrainingDay tonight 10/9c

A post shared by Training Day (@trainingdaycbs) on

1. 'Marvel's Iron Fist'

Nakon zvjezdanog uspona serije 'Branitelji', Netflix je, čini se, izbacio i ovu neuspješnu seriju koja prikazuje život Dannyja Randa čiju je ulogu dobio glumac Finn Jones. On se vraća u New York nakon što je doživio avionsku nesreću i 15 godina proveo u kung fu školovanju, gdje je usvojio iznimne vještine, dok je ostatak svijeta smatrao da je mrtav. Danny se vraća jači nego ikad, pokušava vratiti bogatstvo svojih roditelja, ali ponekad treba birati između obiteljskih obveza i opasnih svjetskih kriza koje treba riješiti.