FOX LIFE, UTORAK, 20.55

Kreće emitiranje hit serije 'Dodir'

27.03.2012 u 14:20

Bionic
Reading

U utorak u 20.55 sati na Fox Lifeu premijerno kreće prikazivanje serije 'Dodir' (Touch) koju je dosad pogledalo više od 30 milijuna ljudi

Dodir’ je šarolika drama u kojoj se isprepleću znanost i duhovnost uz premisu koja budi nadu da smo svi međusobno povezani sponama nevidljivim onima čiji su životi predodređeni da utječu jedan na drugog i da mijenjanju jedan drugoga.

U središtu serije je Martin Bohm Kiefer Sutherland), udovac i samohrani otac kojeg progoni nemogućnost komunikacije s jedanaestogodišnjim nijemim sinom Jakeom David Mazouz). Nakon višestrukih bezuspješnih pokušaja da Jake redovno pohađa nastavu, Martina posjećuje socijalna radnica Clea Hopkins Gugu Mbatha-Raw) da bi procijenila Jakeovu situaciju.

Sve se počne mijenjati kad Martin otkrije da Jake posjeduje rijedak talent svojstven genijima – sposobnost da vidi ono što nitko drugi ne vidi i obrasce koji povezuju naoko nepovezive događaje. Martin upoznaje Arthura Tellera Danny Glover), profesora i eksperta za djecu koja imaju neobične talente povezane uz brojeve. Ubrzo shvaća da je njegov zadatak dešifrirati brojeve kojima je maleni Jake opsjednut i povezati brojeve s cijelim nizom sudbina na koje će utjecati.

Dodir je produkcija 20th Century Fox Televisiona u suradnji s Tailwind Productionsom i Chernin Entertainmentom. Tim Kring autor je serije i scenarija za pilot-epizodu. Kring, Francis Lawrence ('Voda za slonove'), Peter Chernin, Katherine Pope, Kiefer Sutherland, Suzan Bymel ('Rat u kući') i Carol Barbee ('Jericho') izvršni su producenti. Lawrence je režirao pilot-epizodu.

Za sve gledatelje organizirana i je i globalna nagradan igra za koju se prijavljuje na Facebook stranici. Pojedinci će biti uključeni u najavnu rolu zadnje epizode prve sezone, a izbrani radovi će se prikazivati na Times Squeru u New Yorku.