ZANOSNA RUSKINJA

Kraljica modnih pista: Irina Shayk istaknula svoju zanosnu figuru u zavodljivom korzetu

23.01.2020 u 13:51

Bionic
Reading

Ona je jedna od najpoznatijih i najplaćenijih manekenki svijeta. U modnom biznisu već skoro dva desetljeća, a zbog njezina izgleda, figure i stava mnogi joj predviđaju još barem toliko godina provedenih na pisti

Irina Shayk bila je glavna tema revije Jeana Paula Gaultiera u Parizu, a pažnju je prije svega privukla seksepilnom kreacijom. U mini korzetu od satena 34-godišnja ljepotica izazvala je pažnju okupljenih.

Njezine duge noge, zavodljiv hod po pisti, lijepo lice i seksi pogledi jednostavno nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Cijela izazovna kombinacija francuskog modnog dizajnera došla je do izražaja kada se Irina okrenula i pokazala seksi čarape s motivom Eiffelovog tornja na listu.

Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: Pecquenard+Ferey / KCS Presse / Profimedia

Inače, Shayk se modelingom počela baviti prije 15-tak godina, kada je preminuo njezin otac te je bila prisiljena financijski pomoći majci i sestri. Zamijetili su je na fakultetu gdje je studirala marketing, a istovremeno gajila je ljubav prema glazbi i svirala glasovir.

Na koncu ju je modni svijet oduševio te je danas jedna od muza velikim dizajnerskim lancima poput Burberryja, Valentina i Fendija.

  • +7
Irina Shayk Izvor: Profimedia / Autor: AdMedia / Sipa Press / Profimedia