NIŠTA OD PROTOKOLA

Kraljica Elizabeta II postala viralni hit: Je li zaista toliko strašna?

07.12.2018 u 13:14

Bionic
Reading

Kada je u svom zgusnutom rasporedu vidjela da ima zakazan posjet Coramu, najstarijem dječjem domu za nezbrinutu djecu u Velikoj Britaniji, kraljica Elizabeta II vjerojatno nije niti sanjala da će cijeli posjet ostati u sjeni jednog dječaka

Kada je ulazila u Coram, najstariji dječji dom za nezbrinutu djecu u Velikoj Britaniji, kraljica Elizabeta II vjerojatno nije niti sanjala da će njezin posjet postati viralni hit i to sve zahvaljujući jednom dječaku. Naime, kraljica se u Coramu susrela s djelatnicima, ali i štićenicima doma i sve je išlo po protokolu...do jednog trenutka.

Kraljica Elizabeta II Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Očito zastrašen kraljicom, ili jednostavno iz čiste dosade, jedan se dječak odjenom spustio na koljena i odlučio otpuzat iza svih svojih sustanara. Riječ je o devetogodišnjem Nathanu Grantu, koji je isprva mirno slušao razgovor kraljice i žene koja je stajala iza njega, a navodno je, prema riječim očevidaca, prije negoli je otpuzao sve pristojno pozdravio.

Nakon slučajeva da su gosti nekog događanja slučajno izgrlili kraljicu, a bilo je i onih koji su se zaboravili nakloniti, ovo je zasigurno trenutak koji će ući u povijest.

  • +2
Kraljica Elizabeta II Izvor: Profimedia / Autor: N.N.