GODINE SU SAMO BROJ

Kraljica bikinija Liz Hurley odmara u društvu slavne Joan Collins i hvali se savršenom figurom

31.08.2023 u 10:15

Bionic
Reading

Nekad malo ribarsko mjesto danas je utočište bogatih i slavnih. U francuskom kultnom ljetovalištu, čije je ime pronijela legendarna francuska glumica Brigitte Bardot, ove godine se opuštaju i dvije slavne britanske zvijezde

Elizabeth Hurley je s fanovima na Instagramu podijelila razigrani video sa svog odmora. Provodi ga na najglamuroznijoj ljetnoj destinaciji sa svojom prijateljicom i kolegicom, neuništivom Joan Collins s kojom glumi u seriji 'The Royals'.

Riječ je o spoju posla i zabave. Naime, Collins se vratila se u drugoj sezoni serije da ponovno glumi kraljicu majku, a nitko nije bio sretniji zbog toga od Hurley koja glumi njezinu kćer Helenu. 'Obožavamo što je Joan Collins na setu', nedavno je izjavila. 'Obožavamo je, svi smo uzbuđeni kada nastupi, fantastična je.'

U najnovijem videu 58-glumica se pokazala u istoj zlatnoj heklanoj kreaciji u kojoj je primijećena dok je putovala ranije ovog mjeseca, a pokazala je i smeđi bikini sa zlatnim detaljima.

  • +3
Elizabeth Hurley Izvor: EPA / Autor: Sergio Barrenechea

Odmah su, naravno, počeli pljuštati komplimenti pratitelja diljem svijeta. 'Nadam se da se nisi dogovorila s vragom kako bi izgledao 20+ godina mlađe nego što ti piše u putovnici', našalio se jedan od obožavatelja.

Premda Hurley sigurno 'stari unatrag', ne postaje više sramežljiva. Naime, britanska ljepotica pozirala je gola u bazenu ranije ovog tjedna.