otkriveni detalji

Kraljevska obitelj provela je idilične blagdane, a Kate je od Williama ispod bora dobila poklon posebnog značenja

28.12.2021 u 19:51

Bionic
Reading

Princ William i Kate Middleton ove godine su imali znatno skromniju proslavu Božića jer su njihovi planovi za posjet Sandringhamu otkazani, no kraljevski par svejedno je razmijenio značajne darove i proveo idiličan Božić

Kraljevski par se ove godine zbog pandemije nije pridružio kraljici za Božić već su blagdane proveli u Norfolku, gdje su ugostili članove obitelji Middleton. A ovogodišnja proslava protekla je znatno manje službenom i puno opuštenijem tonu.

'Iako Kate i William izbjegavaju razmaziti djecu, po pitanju tog pravila su tijekom Božića bili puno opušteniji kaže izvor za Us Weekly, koji je otkrio kako je George za Božić dobio komplet za kampiranje (sa šatorom, voki-tokijem i svjetiljkom), Louis je dobio penjalicu, a Charlotte dobila video kameru. No, kraljevski par također je darivao jedan drugog. Tako je William vojvotkinji Kate poklonio prekrasan komad nakita jer je želio da joj ovaj praznik bude poseban.

  • +9
Kate Middleton Izvor: Profimedia / Autor: Jack Hill/WPA Pool / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Nakon vrlo izazovne godine, William je želio ovaj Božić učiniti posebnim za Kate i iznenadio ju je prekrasnom narukvicom,' otkrio je izvor za Us Weekly.

U međuvremenu, unatoč prijašnjim nagađanjima da su se Kate i William pridružili kraljici u Windsoru, par je ipak ostao u svom seoskom domu Anmer Hall gdje je Kate priredila domaću večeru.

Kraljevska obitelj na božićnoj misi Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia

'Kate je za ručak skuhala tradicionalnu božićnu gozbu – puretinu, nadjev, hrenovke u tijestu, šunku, pečeni krumpir te se pobrinula i za ukrase – stol je bio ukrašen svijećama i borovim granama. Djeca su pomogla Kate ispeći božićni kolač čokolade i pitu od jabuka za desert, ali vrhunac je bio praviti kućicu od medenjaka, prekrivenu njihovim omiljenim slatkišima,' otkrio je izvor. Također su na Božić imali video razgovor s kraljicom.