Dogodilo se i njima

Princ William i njegova Kate odali su počast svima onima koji su proveli Božić odvojeni od najmilijih

26.12.2021 u 12:00

Bionic
Reading

Kraljevski par se ove godine nije pridružio kraljici za Božić - zbog porasta slučajeva Covid-19 - već blagdane provode u Norfolku, gdje su ugostili članove obitelji Middleton

Princ William i njegova Kate podijelili su jučer božićnu poruku kako bi odali počast 'svima onima koji su na ovaj Božić sami ili se moraju izolirati od voljenih osoba'.

Naime, kraljevski par se ove godine nije pridružio kraljici za Božić - zbog porasta slučajeva zaraženih virusom Covid-19 - već blagdane provode u Norfolku, gdje su ugostili članove obitelji Middleton.

Podsjetimo, Vojvotkinja od Cambridgea na Badnjak je milijunima Britanaca poklonila božićnu poslasticu na TV-u dok je svirala klavir u pratnji popularnog pjevača Toma Walkera. Izveli su dirljivu pjesmu uz stotine svijeća i uzvanika u Westminsterskoj opatiji.

  • +13
Koncert Together At Christmas Izvor: Profimedia / Autor: - / Shutterstock Editorial / Profimedia

Vojvoda i vojvotkinja od Cambridgea nakon te badnje večeri zajedno su napisali tweet, koji su potpisali 'W&C' - kako bi jasno naznačili da su ga sami napisali - i objavili ga na božićno jutro.

Napisali su kako im je jasno da je jučerašnji, božićni dan bitno 'drugačiji od onoga što su mnogi od nas planirali', posebice s obzirom na nagli porast slučajeva zaraženih Covidom posljednjih tjedana, što je ljude prisililo da se izoliraju od svojih obitelji.

U svom tweetu kraljevski je par napisao: 'Ovaj Božić bit će drugačiji od onoga što su mnogi od nas planirali. Mislimo na sve one koji su sami ili se moraju izolirati od voljenih, do nevjerojatnih ljudi koji djeluju u našem zdravstvenom sistemu i brinu se za one kojima je pomoć najpotrebnija – mislimo na vas. W & C'

Kraljevski par prisustvovao je božićnoj misi u Sandringhamu u Norfolku. Princ William i vojvotkinja od Cambridgea snimljeni su kako napuštaju jutarnju misu u crkvi Svete Marije Magdalene, na kojoj su im se pridružila i njihova djeca: princ George, princeza Charlotte i princ Louis.

Kraljevska obitelj na božićnoj misi Izvor: Profimedia / Autor: Geoff Robinson / Shutterstock Editorial / Profimedia