NJEGOVA JE ZADNJA

Kralj Charles je odlučan - princ Harry se unatoč svojim željama ne može vratiti

19.02.2024 u 15:23

Bionic
Reading

Iako želi popraviti svoj odnos s mlađim sinom, kralj Charles III je nepokolebljiv kada je riječ o njegovom povratku kao radnog člana kraljevske obitelji

Šuškanja kako bi se princ Harry ipak mogao vratiti u London i biti ponovno radni član kraljevske obitelji, barem dok ne završi liječenje njegovog oca, kralja Charlesa III, sada su u potpunosti odbačena.

Nakon što je jučer kralj Charles III snimljen tijekom odlaska na nedjeljnu misu u crkvu sv. Marije Magdalene u Sandringhamu, postalo je jasno da do takvog scenarija neće doći.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

Izvor bliski palači tvrde kako je kralj čvrst u odluci da za princa Harryja nema povratka, odnosno da ništa ne može utjecati na to da promijeni odluku i dopusti mu ponovno da postane radnim članom kraljevske obitelji.

To isto tako ne znači da 75-godišnji Charles nije otvoren za bilo kakve pokušaje kojima bi se mogao popraviti odnos sa sinom u bliskoj budućnosti.

SA CAMILLOM NA MISI

Kralj Charles III prvi puta u javnosti nakon još jednog Harryjevog istupa

Pogledaj galeriju

Unatoč tome što je Harry jasno dao do znanja da bi se vratio, osobito ako ga otac pozove, od toga neće biti ništa. Stranu kralju Charlesu drži i stariji sin, prijestolonasljednik William, koji je jasno dao do znanja da brata ne želi vidjeti u Londonu.

Umjesto da podijele zaduženja, William je na sebe preuzeo sve obaveze i to nakon što je neko vrijeme proveo sa svojom djecom i Kate Middleton koja se oporavlja od operacije abdomena.