STRAHOVALI S RAZLOGOM

Osobe bliske Charlesu spriječile su Harryja da iskreno razgovara s ocem, zna se i zašto

18.02.2024 u 09:41

Bionic
Reading

U strahu da, ako mu dopuste da bez ikakvih ograničenja razgovara s bolesnim ocem, princ Harry neće željeti otići, pomoćnici kralja Charlesa III 'blokirali' su razgovor oca i sina

Svjesni koliko bi njegov novi povratak u London mogao naštetiti kraljevskoj obitelji, osobito bolesnom kralju Charlesu III kojem je sada potrebna sva snaga u borbi protiv karcinoma, zaposlenici palače napravili su sve kako bi 'blokirali' iskreni razgovor oca i sina.

Nakon što mu je otac javio kako je bolestan, princ Harry požurio je u London. Redovnim letom iz Kalifornije do Londona, koji je trajao 11 sati, Harry je stigao u britansku prijestolnicu i susreo se s ocem, no njihovo je druženje potrajalo tek pola sata.

Nasljednici kralja Charlesa III na tronu Izvor: tportal.hr / Autor: Neven Bučević/tportal

No, kako otkrivaju dobro upućeni izvori, sve je zabrinula Harryjeva najava, prije dolaska, kako će s ocem provesti nekoliko dana u Sandringhamu. Princ Harry stoga je dobio stroge upute iz palače u kojima je stajalo da prvo posjeti Clarence House, očev londonski dom, gdje će mu biti dopušteno kratko se sastati licem u lice s ocem, a potom mu je rečeno neka se snađe i pronađe hotel u kojem će prenoćiti prije povratka u Ameriku.

  • +4
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

'Harry je stigao u posjet ocu i nadao se da će provesti nekoliko dana s njim u Sandringhamu, no umjesto toga rečeno mu je da se pojavi u Clarence Houseu, gdje je dobio tek 30 minuta kraljevog vremena. Strahovalo se da ako Harry ode u Sandringham neće ga se više moći riješiti', govori insajder.

Inače, u svom posljednjem medijskom istupu za 'Good Morning America' Harry je jasno dao do znanja da bi, da ga otac to zamoli, ponovno preuzeo svoju staru ulogu, dok se ovaj ne oporavi.