NEVOLJE U RAJU

Kraj ljubavi: Pjevač One Directiona angažirao odvjetnike da ne ostane bez svog bogatstva

19.02.2018 u 12:55

Bionic
Reading

Njihova veza započela je u tajnosti u veljači 2016. godine. 34-godišnja pjevačica zaljubila se u deset godina mlađeg kolegu, a u ožujku prošle godine ljubav su okrunili na najljepši mogući način - rođenjem sina kojeg su nazvali Bear. Ipak, u posljednje vrijeme u vezi im baš i ne cvjetaju ruže, a hoće li uspjeti spasiti je ili će krenuti svatko svojim putem, doznati će se uskoro

Ako je vjerovati posljednjim napisima u britanskim medijima, a koji su informacije dobili od bliskih prijatelja zvijezde One Directiona, pjevač Liam Payne angažirao je odvjetnika, budući da je pitanje dana kada će on i njegova djevojka, pjevačica Cheryl Cole, krenuti svatko svojim putem.

  • +4
Liam Payne i Cheryl Cole Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Bogatstvo 24-godišnjeg pjevača procjenjuje se na oko 450 milijuna kuna, dok se deset godina starija Cheryl i ne može pohvaliti toliko zaradom. Naime, tijekom svoje karijere, na račun je stavila oko 170 milijuna kuna. Iako par nije u braku, prije jedanaest mjeseci postali su roditelji malenog dječaka, kojeg su nazvali Bear.

No, čini se da u njihovom domu ljubav više ne cvate, stoga se Liam Payne požurio osigurati, kako ne bi ostao bez svog zarađenog novca. 

'Liam je potražio pravnu pomoć, no to ne znači da je odustao od njihove veze i da se ne trudi popraviti. Jednostavno želi biti spreman za sve opcije', rekao je izvor blizak pjevaču.

  • +12
Cheryl Cole Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ove informacije pojavile su se nedugo nakon napisa da je njihova veza u problemu. 'Zaista se trudi ispraviti sve. Očajni su i žele da njihova ljubav opstane, no sve je na jako 'klimavim nogama'. Oboje se nalaze u teškoj situaciji.'

Navodno su problemi nastali zbog Liamovih čestih putovanja, što je teško palo novopečenoj majci, jer, iako je svjesna što njegova karijera zahtijeva, briga oko djeteta promijenila joj je, očito, viđenje svega. 

  • +6
Liam Payne Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Glavna preokupacija i briga i za Cheryl i za Liama sada je Bear. Oboje žele isto - da njihov maleni dječak odrasta sretan', izjavio je izvor blizak paru, koji se u javnosti nije pojavio zajedno od listopada prošle godine.