OSTVARILI SVE SNOVE

Slavna pjevačica i njezin deset godina mlađi dečko postali roditelji

26.03.2017 u 11:47

Bionic
Reading

Pjevačica Cheryl Cole objavila je radosnu vijest da je postala mama sinčića kojeg je dobila u vezi s deset godina mlađim pjevačem Liamom Payneom

Bivša pjevačica ženske grupe Girls Aloud, 33-godišnja Cheryl Cole, na svom je profilu na Instagramu objavila fotografiju svog dečka Paynea kako drži sinčića i uz fotografiju napisala: 'U srijedu, 22. ožujka, Liam i ja postali smo roditelji nevjerojatno lijepog i zdravog dečkića, koji ima 3,6 kg i izgleda poput sna.'

Dodala je da sinu još nisu izabrali ime, ali da je već ukrao njihova srca.

Istu je fotografiju na svom profilu na Instagramu objavio i 23-godišnji Liam Payne, bivši član benda One Direction, uz riječi: 'Nevjerojatno sam sretan što je na svijet stigao naš sin.' Dodao je da je se neizmjerno divi svojoj životnoj partnerici koja im je, kaže, ostvarila sve snove.

Par se prvi put susreo 2010. kad je Payne bio na audiciji za show 'The X Factor' u čijem je žiriju tada sjedila i Cheryl. Međutim, u vezi su od veljače prošle godine, a to se saznalo samo nekoliko tjedana nakon što se pjevačica rastala od svog dotadašnjeg supruga, Francuza Jean-Bernarda Fernandez-Versinija.

Iako se nagađalo da je pjevačica trudna, par nije to potvrdio sve dok Cheryl u visokom stupnju trudnoće nije pozirala za L'Oreal.