LARA I JAŠA

Kraj 'Larinog izbora': Hoće li pobijediti ljubav?

28.06.2013 u 12:30

Bionic
Reading

U srijedu, 3. srpnja, na malim ekranima Nove TV emitirat će se posljednja epizoda serije 'Larin izbor'

Jedna od najgledanijih i omiljenih domaćih serija ove će srijede doživjeti svoj finale. Serija 'Larin izbor' rušila je rekorde gledanosti te postala jedna od najpopularnijih uradaka hrvatske produkcije.

Konačan rasplet gledatelji će uskoro moći vidjeti na malim ekranima. Hoće li Lara i Jaša konačno biti sretni? Što će se dogoditi s Leilom, Dinkom i ostalim junacima koji su se našli na životnom putu ovog nezaboravnog ljubavnog para? Odgovore potražite u posljednjoj epizodi serije, u srijedu u 22,15 sati.

Glavnu junakinju utjelovila je Doris Pinčić, kojoj je uloga Lare ujedno i prva velika naslovna uloga. Popularnost serije vinula je mladu zadarsku glumicu u zvjezdane visine, a gotovo ne postoji osoba u zemlji, ali i šire, koja ne poznaje lik nježne, romantične, ali i borbene Lare Zlatar. Odlična priča iz pera Jelene Veljače, odličan glumački cast te ljepote Jadrana, omogućile su da 'Larin izbor' zaživi izvan granica Lijepe Naše. Tako su zaplete lijepe junakinje pratili i diljem Europe i Bliskog istoka. Serijom 'Larin izbor' Nova TV je započela novi trend u hrvatskoj TV industriji te uspješno plasirala domaću seriju izvan granica Europe.Ulogu kapetana Jaše imao je najpoželjniji hrvatski glumac Ivan Herceg, a njegovog zločestog polubrata maestralno je odglumio Filip Juričić.