ZAVRŠAVA U SUBOTU

Kraj još jedne sezone: Što možemo očekivati od finalne emisije 'The Voice Hrvatska'

20.02.2020 u 16:24

Bionic
Reading

U dosadašnjim nastupima imali su priliku pokazati sve svoje kvalitete, ove subote bit će završna avantura mladih 'najljepših glasova' Hrvatske, a gledatelji će dobiti odgovor na pitanje hoće li u popularnom showu nakon Nine Kraljić i Ruže Janjiš tu pobjedu napokon zaslužiti muški natjecatelj

Premda mogu biti ponosni za uspješno odrađenu treću sezonu showa, ekipa emisije (koju osim mladih pjevača i mentora čine 4 urednika, 3 producenta, redatelja i 8 montažera te bend, šminkeri i kostimografi, preko 120 ljudi) već je zasigurno izmorena, posebno u produkciji showa koja je 'The Voice Hrvatska' počela pripremati još prošlog proljeća.

Osim što su natjecatelji hrabro su prihvatili izazov, ni mentorima nije bilo lako. Uz Ivana Dečaka koji je već treću sezonu na mentorskoj poziciji, prvi put u crvene stolce sjeli su Vanna, Massimo i Davor Gobac koji je, složit će se mnogi itekako doprinio ležernosti i zabavi u ovoj sezoni.

U jedanom od HRT-ovih najgledanijih projekata, ove subote gledatelji će iz studija 'Anton Marti' moći pratiti četiri finalista Filipa Rudana, Vinka Ćemeraša, Bernardu Bobovečki i Albinu Grčić koji će imat će tri nastupa - jednim će podsjetiti kako je sve počelo (izvest će pjesmu s Audicije), jednu će izvesti skupa sa svojim mentorom, a s trećom skladbom oprostit će se od gledatelja koji su ih podržavali tijekom trajanja emisija.

  • +19
Polufinale The Voice Hrvatska - pripreme Izvor: HRT / Autor: Dario Njavro/HRT

Ono što se zna da se pobjedniku ili pobjednici 'The Voice Hrvatska' automatski aktivira ugovor s diskografskom kućom Universal Music. Oni će potencijalno ostvariti suradnju i s drugim talentima iz showa budući da su sustavno pratili razvoj mladih talenata.