GLAZBENA SENZACIJA

Prva live emisija The Voice Hrvatska: Ovo su polufinalisti koji su oduševili publiku i mentore

  • Autor: N.B.
  • Zadnja izmjena 08.02.2020 22:36
  • Objavljeno 08.02.2020 u 20:30
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Završila je prva emisija uživo glazbenog natjecanja 'The Voice Hrvatska. Iz svakog mentorskog tima jednog natjecatelja birali su gledatelji putem telefona i sms poruka, a od preostalo troje mentor je mogao odabrati samo jednog ili jednu

Dojmljivim nastupima u dvoboju šesnaestero natjecatelja, po četvero u svakom timu, izborilo je mjesto u četvrtfinalu 'The Voicea'. Ove subote u prvoj emisiji uživo pokušali su svojim nastupima osvojiti i gledatelje i svojeg mentora.

Iz tima Dečak prva dva polufinalista su Jakov i Bernarda koji će nastaviti dalje natjecanje.

Albina Grčić, natjecateljica Massimovog tima koja je za prvu live emisiju pripremila Gibonnijevu 'Nisi više moja bol' također je prošla u polufinale. Nakon nje poluinalistima se pridružila Adriana Vidović koja je otpjevala 'I have nothing' od Whitney Houston. Obje dolaze iz tima Massimo.

Izvor: Društvene mreže / Autor: youtube

Nakon Massima, na red je došao i Tim Gobac iz kojeg su u polufinale prošli Vinko kojeg je izabrala publika i Dora koju je odabrao Davor Gobac.

Iz tim Vanna u polufinale su prošli Filip i Darija koji su oduševili fantastičnim izvedbama.

tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

Završna je to bila faza natjecanja u kojoj su gledatelji svojim pozivima odlučili tko će biti 'The Voice Hrvatska'.

U prvoj emisiji uživo iz svakog mentorskog tima jednog natjecatelja birali su gledatelji putem telefona i sms poruka, a od preostalo troje mentor je mogao odabrati samo jednog ili jednu. To je bila posljednja mentorska odluka u ovoj trećoj sezoni. Mentori će sada napokon moći odahnuti jer u polufinalnoj emisiji odluku tko će biti finalisti Voicea donose samo gledatelji.

I za kraj, u velikom finalu, četiri finalista, po jedan ili jedna iz svakog tima, svojim nastupima i vi vašim glasovima odlučit će tko je najljepši glas Hrvatske.

Nakon zanimljivih audicija, teških nokauta te emotivno dojmljivih nastupa u dvoboju gledatelji već zasigurno imaju svoje favorite, ali obzirom na potvrđenu kvalitetu svih natjecatelja teško da itko može prognozirati tko bi mogao biti pobjednik treće sezone.

Emisije uživo prilika su da svojim pozivima podržite sve mlade talentirane pjevače koji su svojim radom i uz pomoć savjeta mentorskih ekipa pokazali zavidno glazbeno dostignuće.

  • +12
  • +9

'The Voice Hrvatska'

Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro

U prvoj emisiji uživo u timu Vanna pjevali su: Mija Mihanović, Filip Rudan, Darija Ramljak i Goran Orešković kojeg je Vanna preuzela iz tima Ivana Dečaka.

U timu Gobac nastupili su: Vinko Ćemeraš, Dora Juričić, Tea Lovreković te Josip Palameta preuzet iz tima Massimo.

Massimov tim činili su jaka četiri ženska glasa: Adriana Vidović, Petra Roško, Maria Florencia Celani i Albina Grčić koja je bila u timu Vanna.

U timu Ivana Dečaka bili su: Bernarda Bobovečki, Karlo Vudrić, Jakob Grubišak a 'savršeno nesavršenom' timu pridružio se Vjekoslav Banovčić kojeg je Ivan preuzeo iz tima Massimo.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!