VIŠE JE NE VOLI

Kraj još jedne holivudske ljubavi: Nakon 13 godina braka razveo se poznati glumački par

03.03.2021 u 14:54

Bionic
Reading

Nakon 13 godina braka, Ioan Gruffudd u ponedjeljak je u Los Angelesu predao papire za razvod od supruge Alice Evans, no još je nepoznato što 47-godišnji glumac traži po pitanju skrbništva nad njihovo dvoje djece

Gruffudd je papire za razvod predao mjesec dana nakon što je njegova dvije godine starija supruga na Twitteru objavila da se glumac odlučio okončati njihov brak.

'Moj voljeni suprug / srodna duša proteklih 20 godina, Ioan Gruffudd, najavio je da će napustiti obitelj već od sljedećeg tjedna. Ja i naše mlade kćeri vrlo smo zbunjene i tužne', napisala je Evans u objavi koja je u međuvremenu izbrisana.

'Nismo dobili nikakav drugi razlog, osim da me on više ne voli. Tako mi je žao' dodala je u tvitu Evans.

  • +9
Ioan Gruffudd i Alice Evans Izvor: Profimedia / Autor: AKM Images / Backgrid USA / Profimedia

Gruffudd njezine objave na Twitteru nije komentirao, ali su u zajedničkoj izjavi za medije poručili: 'Kao što možete zamisliti, ovo je nevjerojatno težak period za našu obitelj i ostajemo posvećeni našoj djeci. Hvala vam što poštujete našu privatnost'.

Par se upoznao n snimanju filma '102 Dalmatinca' 2000. godine, a vjenčali su se 2007. U braku su dobili Ellu Betsi Janet (11) i Elise Marigold (7).

Početkom veljače Evans je otvoreno progovorila o njiohovoj razdvojenosti na Instagramu.

'Nikad nisam mislila da će nam se ovo dogoditi. I dalje se borim protiv toga, jer volim našu djecu i još uvijek volim njega, ali nešto se dogodilo u njegovoj glavi i što god to bilo, ne vidim da će nam se vratiti. Nevjerojatno boli, ali jača sam od vola i premda cijeli dan plačem dok me djeca ne gledaju, noću zbrajam i planiram našu budućnost. I znate što? Makar to bilo sve što ću ikad više raditi, učinit ću sve da tim malim anđelima sve bude kako treba', napisala je Evans.

Gruffudd je u veljači 2020. priznao za The Guardian da su se zbog fizičke odvojenosti protekle četiri godine on i Evans borili pronaći vrijeme jedno za drugo.

'Alice se vratila nakon što je bila odsutna tjedana dana. Pohvalio sam se kako su djeca u krevetu, a ona mi je odgovorila da sam bio sam s njima tjedan dana i da probam biti šest mjeseci', rekao je Gruffudd.