JILL BIDEN KOD KELLY CLARKSON

Američka prva dama progovorila o svom razvodu i voditeljici koja ju je intervjuirala udjelila majčinski savjet

25.02.2021 u 15:15

Bionic
Reading

Pjevačica i televizijska voditeljica Kelly Clarkson intervjuirala je za svoju emisiju dr. Jill Biden, a prva dama Amerike, kojoj je američki predsjednik drugi suprug, savjetovala joj je kako će lakše prebroditi razvod od otuđenog supruga Brandona Blackstocka

U isječku iz emisije Kelly Clarkson Show, koja će se emitirati u četvrtak, 69-godišnja Jill Biden govori 38-godišnjoj voditeljici da joj se obraća kao da joj je majka.

'Majka mi je uvijek govorila da će stvari sutra izgledati bolje. Živite li dan po dan, stvari će biti bolje', objašnjava prva dama voditeljici koja je u lipnju prošle godine zatražila razvod od svog otuđenog supruga Brandona Blackstocka, s kojim je u braku bila sedam godina.

Jill Biden se od svog prvog supruga Billa Stevensona razvela nakon otprilike pet godina braka, prije nego što je 1975. upoznala Joea Bidena, svog budućeg supruga i predsjednika. Vjenčali su se 1977. godine.

  • +7
Jill Biden Izvor: Profimedia / Autor: USA TODAY Network / ddp USA / Profimedia

'Da se nisam razvela, nikad ne bih upoznala Joea. Ne bih imala ovako lijepu obitelj koju imam sada, pa stvarno mislim da se određene stvari događaju da bi nam bilo još bolje', kaže Biden voditeljici i vjeruje da će se s vremenom i njoj to dogoditi.

'Ne znam koliko je vremena prošlo Kelly, ali s vremenom rane zacijele i iznenadit ćeš se, a ja ne mogu dočekati da i tebi stigne taj dan', rekla je Jill Biden, profesorica engleskog jezika koju je suprug Joe nazvao okosnicom njihove obitelji.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Jill i Joe su se upoznali nakon što je 78-godišnji američki predsjednik u prometnoj nesreći koja se dogodila 1972. godine ostao bez prve supruge Neilije i jednogodišnje kći Naomi.

Uoči emitiranja intervjua u četvrtak, časopis People je dobio video isječak u kojem voditeljica Clarkson otkriva da je našla puno sličnosti između prve dame i svoje mame.

'Po mnogočemu me podsjeća na moju majku. Rođene su iste godine, najstarije su među svojom brojnom braćom i sestrama, obje su učiteljice', rekla je Clarkson i dodala kako joj je bilo nevjerojatno vidjevši sve te paralele, ali i da joj je dalo osjećaj ponosa.