PONOSNO POKAZUJE FIGURU

Kostim koji više otkriva nego što pokriva: Halle Berry svjesna je da izgleda dobro i to se ne srami pokazati

21.09.2020 u 16:12

Bionic
Reading

Holivudska krasotica Halle Berry već neko vrijeme ne prestaje s golišavim objavama na svom službenom Instagram profilu, a pritom javnost ostavlja bez teksta. Ova 54-godišnja zvijezda ima tijelo kojim bi posramila dvostruko mlađe kolegice

Zaljubljena Halle Berry koja je nedavno otkrila tko joj je zarobio srce, očito pršti samopouzdanjem i jasno daje do znanja cijelome svijetu da voli svoje tijelo. Zgodna holivudska ikona, koju pamtimo iz filmova o Jamesu Bondu ili pak u ulozi žene mačke, danas dio publike oduševljava svojim zavodljivim fotografijama s plaže.

Nakon fotke u toplesu, na njezinu je Instagram profilu osvanula još jedna s godišnjeg odmora.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

Back at the beach. 🌊

Objavu dijeli Halle Berry (@halleberry)

'Ponovno na plaži', poručila je uz fotografiju na kojoj pokazuje svoju stražnjicu, vitke i istrenirane noge i generalno sjajnu figuru. Na sebi nosi kostim vrlo neobičnog kroja koji zapravo više otkriva nego prikriva na stražnjoj strani tijela.

U objavi prije toga, Berry je jasno pokazala kako doći do tako savršene linije te se pohvalila da ni na odmoru nema mira već redovito vježba sa svojim trenerom.

Inače, 54-godišnja Halle prije nekoliko je dana otkrila i ime svog voljenog novog partnera. Pohvalila se da je u vezi s Van Huntom, 50-godišnjim dobitnikom Grammyja, pjevačem i tekstopiscem koji je izdao pet albuma.

  • +10
Halle Berry Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER