ODMOR NA MLJETU

Kostelići uživaju na moru, a tata Ivica odlučio je svoje sinove podučiti nekim vještinama

08.07.2022 u 10:12

Bionic
Reading

Ivica Kostelić na svom je Instagram profilu otkrio da je s obitelji na otoku Mljetu. Budući da su Ivan i Leon sada već dovoljno veliki, naš proslavljeni skijaš odlučio ih je naučiti mornarske vještine, među koje spada i veslanje

'Mala škola mornarskih vještina. 1. lekcija: veslanje.' Napisao je to Ivica Kostelić preko fotografije na kojoj njegovo dvoje starije djece, osmogodišnji Ivan i šestogodišnji Leon sjede u gumenom čamcu i veslaju po uvali na otoku Mljetu, gdje obitelj Kostelić provodi svoje ljetne mjesece.

S drugom fotografijom, objavljenom na Instagram Storyju, naš proslavljeni skijaš otkrio je da je s dečkima na moru i njihov bratić Oskar, sin Kostelićeve sestre Janice Kostelić. Ta fotografija otkriva da su se trojica hrabrih dječaka uputila u pravu pustolovinu po uvali, pokazujući stečene vještine i znanje.

A što za to vrijeme rade blizanke Jana i Kata, nije poznato. Vjerojatno uživaju brčkajući se u plićaku, pod nadzorom mame Elin.

  • +3
Elin i Ivica Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Podsjetimo, Elin i Ivica Kostelić svoju su dugogodišnju vezu ozakonili 2014. godine, a te iste godine rodio se i njihov najstariji sin Ivan. U ljeto 2016. pridružio im se i Leon, a onda su stigle i bliznake Jana i Kata. One su se u medijima našle odmah nakon rođenja jer su rođene u Petrovoj bolnici i boravile tamo za vrijeme velikog zagrebačkog potresa 2020. godine, nakon čega su, ranije nego što je to uobičajeno, s mamom puštene kući jer je bolnica dosta nastradala.