on može sve

Snalazi se kako zna: Ivica Kostelić nasmijava pratitelje pokazujući kako vješto radi više stvari odjednom

01.07.2022 u 09:44

Bionic
Reading

Biti roditelj nije nimalo lagan posao. U javnosti prevladava mišljenje da su žene bolje u obavljanju više istovremenih zadataka, da očevi nisu sposobni za multitasking - učinkovito obavljanje više radnji u isto vrijeme. No posebno priznanje svakako bi trebalo biti dodijeljeno tati Ivici Kosteliću

Naš najbolji skijaš i strastveni jedriličar, nakon ekstremnih sportskih ekspedicija se jedva čeka vratiti supruzi Elin, sinovima Ivanu i Leonu te kćerima Kati i Jani. Premda privatni život Ivica Kostelić nerado izlaže javnosti tu i tamo on i njegova supruga zabavnim fotografijama otkriju dijelić obiteljske idile.

'Tko kaže da očevi nisu multitask?', našalila se Elin Kostelić pokazavši najnoviji preslatki prizor iz svakodnevice Kostelićevih na kojoj Ivica u krilu drži njihove blizanke. Jednoj od blizanki pridržava šalicu da može piti, a s drugom rukom legendarni skijaš pokušava jesi.

Inače, samozatajna Elin je prije nekoliko dana proslavila 37. rođendan. Rijetko objavljuje na društvenim mrežama, a tada uglavnom dijeli zanimljive dogodovštine iz svakodnevnoj života. Nekadašnja skijašica potpuno se prilagodila hrvatskom stilu života, koji se znatno razlikuje od onog u njenoj rodnoj zemlji. Ipak, svojedobno je otkrila kako nema ništa protiv toga te kako je vrlo sretna uz svog supruga i djecu.

  • +3
Ivica Kostelić Izvor: Cropix / Autor: Ronald Gorsic / CROPIX