preslatko

Dogodovštine malih Kostelića: Nitko nije mogao ne nasmijati se na novu fotografiju koja stiže iz doma Elin i Ivice

30.01.2022 u 12:15

Bionic
Reading

Nekadašnja skijašica, supruga našeg proslavljenog skijaša Ivice Kostelića, Elin Kostelić s vremena na vrijeme na svom Instagram profilu s pratiteljima podijeli duhovite i simpatične trenutke obiteljskog života, a dogodovštine malih Kostelića nerijetko mnogima izmame osmijeh na lice

Kako je to živjeti i nešto pokušati napraviti uz malu djecu jako dobro zna bračni par Kostelić. Naime, Elin i Ivica roditelji su četvero djece, dva dječaka te djevojčica blizanki. Naime, nakon dvojice dječaka, od kojih je tek najstariji krenuo u prvi razred osnovne škole, par je dobio dobili blizanke Janu i Katu. Svakodnevica im je ispunjena brojnim dogodovštinama i dječjim nestašlucima, ali i smijehom i lijepim trenucima.

Takve trenutke Elin nerijetko s pratiteljima podijeli na Instagramu crtice iz privatnog života te nasmije simpatičnim trenucima. Kao bivšoj profesionalnoj skijašici Elin je tjelovježba iznimno važna, a ponekad vježbanje pokuša 'odraditi' i kod kuće, a kako to izgleda uz klince, pokazala je u svom posljednjem Instagram Storyju.

Na objavljenoj fotografiji Elin leži na leđima, a troje djece joj 'pomažu' u vježbanju. Dok je jedna blizanka grli, druga joj se nadvila iznad glave, a sve njih je zagrlio jedan od sinova. Na fotografiji Elin je napisala: 'Pokušaj vježbanja s djecom'. Iako uz pune ruke djece nije obavila ono što je naumila, čini se kako Elin to ni najmanje nije smetalo, a to je otkrivao i njezin osmijeh.

  • +4
Ivica i Elin Kostelić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL