nosi ih 23 godine

Korana Gvozdić u cipelama posebnog značenja: 'Mjesecima sam ih gledala kroz izlog'

28.09.2023 u 09:40

Bionic
Reading

Već i ptice na grani znaju da je ljubav žena prema cipelama posebna stvar u koju se ne treba miješati, a to mogu potvrditi svi oni koji su jedanput ušli u raspravu 'treba li kupiti još jedan par'. Korana Gvozdić na društvenim je mrežama pokazala svoj omiljen par sandala, koji za nju ima posebno značenje

Poznato je da Korana Gvozdić njeguje održiv način gledanja na odjeću pa odolijeva izazovima brze mode i radije bira klasičnije komade koje lako uklopi u različite odjevne kombinacije. Svoju odjeću nosi godinama, a ono što joj 'dosadi' prodaje preko društvenih mreža kako bi netko drugi mogao uživati u još uvijek nosivim komadima. Ipak, postoji jedna stvar koju Gvozdić nikada ne bi prodala!

Riječ je o cipelama s maturalne zabave koje je kupila prije 23 godine, a koje i dan danas nosi!

Ispričala je kako je za omiljene cipele štedjela mjesecima kako bi si ih mogla priuštiti za maturalnu zabavu, a u ormaru ih čuva više od dva desetljeća, a nosi ih i dan danas, čime se pohvalila na Instagramu.

'Priča iza cipela. Google kaže da stvari postaju ‘vintage’ nakon 20 godina. Ove sandale kupila sam za svoju maturalnu večeru prije skoro 23 godine, te ih i danas smatram jednima od najudobnijih, najdražih i najposebnijih cipela koje sam si priuštila. Doslovno sam ih mjesecima gledala kroz izlog (i isto toliko sakupljala novce) i realno nije mi palo na pamet da ću ih nositi godinama. Fendi dan danas radi gotovo identičnu metalnu petu za neke svoje modele cipela, što znači da ipak nismo ispali iz mode. A kako stvari stoje, ići ću u njima i na Oliverovu maturalnu večeru', napisala je Gvozdić u objavi na Instagramu podijelivši fotografiju sebe sada, ali i fotografiju svog maturalnog look-a.

Pratitelji nisu skrivali oduševljenje njezinim 'prije' i 'poslije' fotografijama, a jedna je pratiteljica zaključila da Gvozdić uopće ne stari!

'Pa ti si Dorian Gray u ženskoj verziji... vjerojatno ćeš i na toj Oliverovoj maturalnoj izgledati isto...', napisala je komplimentiravši popularnu manekenku koja je svojedobno imala i nekoliko voditeljskih angažmana na televiziji.

EFEKTNO IZDANJE

Nasmijana Demi Moore plijenila seksepilom na ulicama Milana

Pogledaj galeriju