BIJEG OD VREVE

Ljetno 'zeleno' izdanje Sanje Doležal: Pratitelji joj poručuju da će vječno ostati mlada

30.08.2023 u 08:57

Bionic
Reading

Legendarna pjevačica i voditeljica već 15 godina ima vikendicu uz jednu od najljepših hrvatskih rijeka. U Donjem Zvečaju pored Mrežnice pronašla je svoju oazu, a nerijetko pokaže i kako ondje uživa

Sanja Doležal na Instagramu je pokazala kako puni baterije u prirodi. 'Zeleno, volim te zeleno. Zeleni vjetar, zelene grane', opisala je fotografiju.

U okoliš je uklopila i svoju zelenu haljinu golih ramena s raspuštenom kosom i veselim osmijehom. Pozirala je bez šminke na licu, a sličnu fotografiju objavila je i prije dva mjeseca.

I ovog puta za svoj izgled izmamila je pregršt komplimenata. 'Prelijepa Sanja, ostat ćeš vječito mlada', 'Sanja, zeleno ti baš pristaje, kao i okolina na rijeci gdje se odmaraš', 'Sanja - jedna i jedina, vječna', poručili su joj pratitelji.

Pjevačica se zasluženo smatra vječnom djevojčicom i teško je povjerovati da je u svibnju napunila 60 godina. Okrugli rođendan slavila je dva puta. Prvo rođendansko slavlje imala je u Nizozemskoj, a feštala je i uz svoje najmilije u Donjem Zvečaju. Ondje provodi veći dio godine, ali zbog praktičnosti blagdane slavi u Zagrebu.

  • +4
Sanja Doležal Izvor: Pixsell / Autor: Marko Prpic/PIXSELL