RAZNJEŽILA SVE

Korana Gvozdić rastopila srca preslatkim prizorom sa svojom bebom, a objavila je i fotografije iz kreveta s Ivanom Šarićem

16.09.2021 u 09:42

Bionic
Reading

Nakon što su se ekonomistica i bivša manekenka i njezin dragi nauživali u Dubrovniku vratili su se svom ustaljenom rasporedu. S vremena na vrijeme, s obzirom na majčinske obaveze, svoje pratitelje počasti kakvom simpatičnom objavom

'Ti me učiš da ljubav znači još mnogo više', uputila je Korana Gvozdić nježne riječi sinu Oliveru. Mnoge je dirnula ta njezina objava i fotografija na kojoj nema ni trunke šminke, pa emotikoni srca dolaze sa svih strana.

Osim te fotografije u Instagram storyju je nastavila nizati fotografije. Referirajući se na fotografiju sa sinom objavila je prizor na kojem Ivan Šarić drži glavu na jastuku, pa se našalila i poručila da 'ljubav ima puno oblika'. Na još jednoj njih dvoje poziraju u krevetu, a Korana je to opisala da 'traju dogovori oko noćne smjene'.

Inače, sina su dobili 13. travnja, no sretnu su vijest neko vrijeme odlučili zadržati za sebe i svoje najbliže. Premda je termin bio u lipnju maleni je na svijet stigao dva mjeseca ranije. Podsjetimo, Korana i Ivan zajedno su od 2012. godine, a nakon četiri godine veze zaručili su se u Grčkoj. Slove kao jedan od najstabilnijih domaćih parova, a mali Oliver je stigao kao kruna njihove ljubavi.

  • +5
Korana Gvozdić Izvor: Pixsell / Autor: Josip Regovic/PIXSELL