PRVO LJETOVANJE U TROJE

Obiteljski trenutak s odmora: Korana Gvozdić i Šarić guštaju na jugu Dalmacije

18.08.2021 u 15:26

Bionic
Reading

Komičar i njegova partnerica, ekonomistica i bivša manekenka ljetuju u Dubrovniku po prvi put u društvu sina Olivera odakle se zadnjih dana češće no inače javljaju fotografijama

Prije nekoliko dana su pokazali kako uživaju u romantici u noćnom provodu, plovili su na brodu, a Korana Gvozdić je pokazala i video iz popularnog restorana ponad Dubrovnika odakle puca sjajan pogled na Grad. Gotovo u svakom kadru su žuta kolica s malim Oliverom.

'O ideji Dubrovnika počeli smo razmišljati još početkom srpnja kada nam je dosta bliskih ljudi reklo da su nakon dugo vremena krenuli put juga u 'daleki' Dubrovnik i da nisu požalili', isprčala je Korana ranije za Story. Dodala je da su znali kako ove godine neće na ljetovanje van Hrvatske, pa je im je bilo jednostavnije za odlučiti.

'Sve ove godine u većini slučajeva putovali smo sami, i shvatili da tako najbolje funkcioniramo. Iako smo sami, naša putovanja mogu imati sve predznake, od prijateljskog, romantičnog do avanturističkog. Sve ovisi našem raspoloženju. U dvoje je sve moguće', pohvalila se.

Prisjetimo se, jedan od najsimpatičnijih poznatih domaćih parova dječaka Olivera su ddobili sredinom travnja, no nekadašnja voditeljica je s bebom izašla iz bolnice tek 20. svibnja jer je maleni rođen prerano. Inače, par je zajedno od 2012. godine.