ovo će vjećno pamtiti

Korana Gvozdić i Ivan Šarić odveli su svog Olivera na prvo ljetovanje

27.07.2021 u 10:32

Bionic
Reading

Prije koji dan manekenka je najavila da se ona i njezin partner, zadarski komičar spremaju na prvo putovanje, prvi susret s morem s malenim Oliverom kojeg je rodila u travnju. Sada su osvanule fotografije te njihove avanture

Mnogi će se složiti kako je prvi odlazak na more s bebom jedan je od najstresnijih događaja u životu svake mlade mame. U to se uvjerila i Korana Gvozdić koja je vozeći se kroz tunel prema odredištu, na simpatičan način svojim sljedbenicima na Instagramu opisala svoje slatke muke.

'Ovako sam se osjećala kad sam nas pakirala. 'Imam li sve za Olija?', Treba li mi ovo?' 'Ako izbacim dio svog stat će sve njegovo?', 'Ima i kraja pakiranju?', napisala je manekenka i voditeljica. Pokazala je i kako je izgledalo u automobilu za vrijeme putovanja i kako njigov mališan spava, a kad su došli na destinaciju, fotografirala je hotel u kojem će biti smješteni u Brelima.

Podsjetimo, Korana i njezin partner Ivan Šarić postali su roditelji dječaka 13. travnja, no vijest o svom prvom djetetu objavili su tek krajem svibnja. Prije odlaska na put pokazala je sjajnu figuru samo tri mjeseca nakon poroda u šarenoj haljini.