odradili prvi izlazak

Korana Gvozdić i Ivan Šarić progovorili o sinu, roditeljskim aktivnostima i odabiru imena

28.06.2021 u 14:09

Bionic
Reading

Poznati par se u javnosti se posljednja dva mjeseca baš i ne pojavljuje, baš kao što nisu više ni aktivni na društvenim mrežama. Razlog je, naravno, rođenje njihovog prvog djeteta, sina Olivera kojeg je Korana Gvozdić donijela na svijet sredinom travnja

Mislim da smo u nekoliko tjedana koliko smo zajedno nekako uspjeli pohvatati konce. Bit će to bolje, ali mali je dobar, a tata dobro to odrađuje', izjavila je Korana Gvozdić za RTL-ov 'Exkluziv'. Dječak je stigao kao kruna njihove osmogodišnje ljubavi.

Podsjetimo, vijest su tajili mjesec i pol dana. Ona je na Instagramu sredinom ožujka objavila da je u 27. tjednu trudnoće, a beba je na svijet došla četiri tjedna kasnije. Prošli tjedan odradili su svoje prvo pojavljivanje na društvenom događanju nakon rođenja sina.

'On plaće, nahraniš ga, promijeniš pelenu, ako treba. Još ne znamo tko je on, nije još progovorio', rekao je u svom stilu komičar, a njegova draga se nadovezala u kaže da su odavno rekli da neće 'stvarati spektakl oko rođenja djeteta'. 'Neka mali bude dobro. Rekla sam da dok me ovi hormone drže, stava sam da neću pokazivati dijete. Možda kad me nešto šusne ćemo dijete naslikavati svaki dan', rekla je bivša voditeljica.

Pričali su i o tome kako su sinu izabrali ime. 'Išli smo s tim da nam je nekako pasala riječ gospodin uz Oliver Šarić', kazala je Korana i dodala kako je riječ o internacionalnom imenu pa neće biti problem oko izgovaranja njegovog imena ako jednog dana ode u svijet. Ivan Šarić se pak pohvalio kako se snalazi u ulozi oca. 'Muškarcima moje dobe ili mlađe, nije se problem brinuti oko djeteta', rekao je Zadranin.