'Na makijatu, di on i ja tu'

[FOTO] Naš poznati komedijaš Ivan Šarić objavio fotku s malenim Oliverom i raspametio sve na internetu

20.06.2021 u 09:28

Bionic
Reading

Domaći komičar Ivan Šarić i marketinška stručnjakinja Korana Gvozdić ovog travnja dočekali su prinovu, sinčića Olivera, a ponosni otac objavio je na Instagramu fotkicu svog mališana i izazvao salve oduševljenje kod svojih poznatih i nepoznatih pratitelja

Prošli mjesec poznati domaći par na svojim profilima podijelio je gotovo identične fotografije na kojima u rukama drže onu sinčića Olivera. Oboje su vijest o rođenju mališana čuvali više od mjesec dana, no sada pred obođavateljima i prijateljima na mrežama više ne kriju sreću koju dijele.

U svojoj najnovijoj objavi Šarić je kratko napisao: 'Na makijatu, di on i ja tu', držeći u jednoj ruci šalicu kave, a u drugoj malenog Olivera.

U komentarima Šarićeve objave javile su se mnoge poznate ososbe, poput Doris Pinčić, Ecije Ivušić, Nataše Janjić, Slavka Sobina, Elle Dvornik, a poznati kuhar Mate Janković se našalio riječima: 'Liči na tebe'.

Punih mjesec i pol bivša je manekenka provela u zagrebačkoj Petrovoj bolnici, nakon što je njezin sinčić rođen prerano. Taj period za nju je bio iznimno stresan, što je otkrila i u jednoj od posljednjih objava na Instagramu.

Sretnu vijest da im stiže prvo dijete, bivša manekenka Korana Gvozdić i stand-up komičar Ivan Šarić objavili su putem društvenih mreža u veljači ove godine.

  • +2
Korana Gvozdić, Ivan Šarić Izvor: Pixsell / Autor: Matija Habljak/PIXSELL

Nakon rođenja objavom se javila Korana Gvozdić: 'On i ja. Bodrili smo i čekali jedan drugog. Prvo je on čekao mene da se oporavim, a onda sam ja čekala njega i zaklela se da bez njega neću izaći iz te zgrade. Slavili smo svaki tjedan kao da je rođendan, proslavili i naš prvi majčin dan. I onda smo nakon 5 tjedana i 2 dana izašli zajedno! 20. svibnja - on pajki, a ja rumena od suza, suza radosnica jer smo napokon zagrlili tatu', opisala je tada fotografiju.