NJEGOV NAJVEĆI PONOS

Janko Popović Volarić: Dirljiva čestitka 20-godišnjem sinu jedincu

20.02.2018 u 10:05

Bionic
Reading

Unatoč brojnim angažmanima i projektima, popularni glumac ne zapostavlja svoju najvažniju životnu ulogu, onu oca. Tata je postao u 18. godini i zbog očinstva je gotovo preko noći morao odrasti, no danas mu je odnos sa sinom jedincem važniji od svega. Kako je jednom izjavio, obećao je to sebi nakon životnih izazova kroz koje je prošao s vlastitim ocem. Ni ovaj put nije izostala Jankova tradicionalna čestitka na društvenim mrežama njegovom Davidu

Iako svoj privatni život čuva od javnosti, iznimku uvijek napravi za ovaj veliki dan. Tako je svom sinu Davidu 37-godišnji Janko Popović Volarić i ove godine uputio tradicionalnu rođendansku poruku. 'Moj krasni sin je jučer proslavio 20 godina! Davide, nek' ti je najsretniji!', napisao je pored fotografija tada osmogodišnjeg sina na Instagramu, na kojem je Janko u posljednje vrijeme dosta aktivan. 

Moj krasni sin je jucer proslavio 20 godina! Davide, nek ti je najsretniji!

A post shared by Janko Popović Volarić (@janko_popovic_volaric) on

David nije krenuo njegovim stopama, gluma ga ne zanima, a trenutno se bavi glazbom. Janko nerijetko govori koliko je ponosan na njega jer je izrastao u finog i poštenog čovjeka. Najvažnije mu je, kaže, to da puno razgovaraju, prolaze zajedno kroz važne životne situacije te odlaze u kino, kazalište i na koncerte. 

Janko Popović Volarić nikad nije radio više. Osim što je prošle godine sudjelovao u žiriju showa 'Supertalent', snimio je dva filma - horor 'Egzorcizam' i komediju 'Comic sans'. Igra u humornoj drami 'Igra u dvoje' te ima nekoliko predstava u Zagrebačkom kazalištu lutaka, a trenutno ga gledatelji mogu pratiti u seriji Nove TV 'Čista ljubav'.

  • +20
Janko Popović Volarić Izvor: Pixsell / Autor: Borna Filic/PIXSELL