OTKRILA VOJVOTKINJA

Konačno poznato kad stiže beba princa Harryja i Meghan Markle

14.01.2019 u 18:31

Bionic
Reading

Rođenje prvog djeteta vojvode i vojvotkinje od Sussexa očekuje se krajem travnja ili početkom svibnja, otkrila je vojvotkinja Meghan Markle

Supruga princa Harryja nastavlja sa svojim dužnostima, pa je sa suprugom posjetila Brikenhead u predgrađu Liverpoola, gdje su se 40-ak minuta pozdravljali, razgovarali s okupljenim građanima i naravno odgovarali na pitanja o dolasku kraljevske bebe.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

Meghan i Harry su stigli u Birkenhead kako bi podržali lokalne udruge koje rade u korist žena i mladih te odali počast pjesniku Wilfredu Owenu iz tog grada, koji je umro u Francuskoj u dobi od 25 godina.

'Vojvotkinja je rekla da je trudna 6 mjeseci i da se porod predviđa krajem travnja, početkom svibnja', prenijela je agenciji Press Association Kim Thompson nakon kratkog razgovora s Meghan.

Spol djeteta, Meghan i princ Harry zasad ne znaju.

'Ne znamo još hoće li biti curica ili dječak. Želimo da nam to bude iznenađenje', otkrili su okupljenim građanima.

  • +12
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa vjenčali 19. svibnja 2018., a u listopadu je objavljena sretna vijest o kraljevskoj prinovi.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Palača Kensington još nije potvrdila predviđeni datum rođenja djeteta i samo je navela da se ono očekuje u proljeće.

Meghan je i na ovom zadatku modno briljirala u neobičnoj ljubičasto-crvenoj kombinaciji: haljini kanadskog brenda Babaton by Aritzia i crvenom kaputu brenda Sentaler, podignuvši stajling torbicom Gabriele Hearst i crvenim stiletticama.

Inače, prije rođenja djeteta, vojvoda i vojvotkinja Sussex će se preseliti u Frogmore House koji se trenutačno obnavlja kako bi se pretvorio u obiteljsku kuću.