MODNO IZNENADILA

Bode oči: Meghan Markle u odvažnom stajlingu spojila nespojivo

14.01.2019 u 13:29

Bionic
Reading

Tijekom prvog ovogodišnjeg zajedničkog angažmana princ Harry i Meghan Markle posjetili su Birkenhead, u kojem su povodom stote godišnjice smrti engleskog pjesnika Wilfreda Owena otkrili njegov kip, a nakon toga su se podružili s članovima Instituta Old Boys. Lijepa vojvotkinja ponovno se našla u središtu pažnje zahvaljujući odvažnom i totalno neočekivanom stajlingu, o kojem će se još dugo pričati

Kada je Meghan Markle izašla iz automobila na Hamiltonovom trgu u lučkom gradiću Birkenheadu, svi pogledi bili su uprti samo u nju. Lijepa vojvotkinja od Sussexa navikla je plijeniti poglede gdje god se okrene i svojim osvježavajućim odjevnim kombinacijama inspirirati žene diljem svijeta, no njezin posljednji stajling zasigurno će ući u povijest kao jedan od najodvažnijih.

37-godišnja vojvotkinja, koja u proljeće očekuje prvo dijete s princem Harryjem, zablistala je u atraktivnom colorblock izdanju, o kojem će se još dugo pričati. Nakon niza decentnih izdanja i crnih haljina Meghan je odlučila začiniti hladan siječanjski dan upečatljivom ljubičastom midi haljinom sa seksi prorezom, a ona je naglasila njezin trudnički trbuščić.

  • +6
Meghan Markle Izvor: Pixsell / Autor: Aaron Chown/Press Association/PIXSELL

Riječ je o haljini s potpisom kanadskog brenda Babaton by Aritzia, koja se prodaje po cijeni od oko 900 kuna. S ciljem da se modno poigra, Meghan je odlučila upotpuniti stajling crnim detaljima, odabravši crvene štikle i crveni kaput s potpisom brenda Sentaler, čija cijena iznosi 9000 kuna, te popularnom smeđom torbicom s potpisom skupocjenog brenda Gabriela Hearst.

Crveni kaput možda je ipak bio suvišan odabir, no lijepoj vojvotkinji treba aplaudirati na odvažnosti i modnoj razboritosti kakvu posjeduje rijetko koja dama s kraljevskih dvora, osim ako izuzmemo kraljicu Elizabetu II, koja je svladala colorblock davnih dana.

  • +8
Meghan Markle i Kate Middleton prvi put zajedno u javnosti Izvor: Reuters / Autor: REUTERS/Hannah McKay

Isti kaput u bež boji Meghan je nosila tijekom božićnog druženja u Sandringhamu prije godinu dana, kada je stajling upotpunila smeđim modnim dodacima. Tradicionalno božićno druženje članova kraljevske obitelji u Sandringhamu bilo je ujedno prvi put da su vojvode od Cambridgea i vojvode od Sussexa zajedno viđeni u javnosti.