ŠTO SE DOGAĐA?

Još jedan udarac za Meghan; nakon što ju je napustila asistentica, a otkaz najavila tajnica, još jedna djelatnica dala je petama vjetra

13.01.2019 u 12:42

Bionic
Reading

Nakon samo šest mjeseci na poziciji osobne tjelohraniteljice, zaposlenica Scotland Yarda zadužena za čuvanje princeze, odlučila je dati otkaz

Nakon nedavnog odlaska osobne asistentice Melisse Touabti te sve većih glasina da će Meghan Markle napustiti i kraljevska tajnica Samantha Cohen, koja usput rečeno za kraljevsku obitelj radi već 17 godina, stigao je još jedan udarac za princezu.

  • +27
Meghan Markle Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kako navode britanski mediji, Markle će napustiti i neimenovana tjelohraniteljica, ključna osoba koja u javnosti princezu ‘brani’ od običnog puka. Usput rečeno, ona je prva žena koja je imala ulogu čuvanja pripadnika kraljevske obitelji u javnosti.

Neimenovani izvori britanskim medijima javili su da, iako se nije posvađala sa samom Meghan, tjelohraniteljica daje otkaz. Neimenovana djelatnica poziciju je naslijedila od vodnika Billa Renshawa, koji je otišao u mirovinu nakon 30 godina službe.

Novi problemi samo su nastavak problema koje u posljednje vrijeme ima Meghan Markle. Prije nekoliko dana izvor blizak nekadašnjoj glumici 'Suitsa' otkrio je za US Weekly kako se ona osjeća poprilično očajno i koliko je za nju stresna cijela ta situacija otkako je postala vojvotkinja od Sussexa.

AKO STE PROPUSTILI:

KAD TI DRUGI PLAĆAJU...

Rastrošna Meghan Markle: U prošloj godini na odjeću je potrošila više od 3 milijuna kuna

Pogledaj galeriju