NOVI BRAČNI BRODOLOM

Koga je sve ljubila Jelena Perčin: Nakon prvog razvoda pronašla je ljubav s Momčilom Otaševićem, no ni ta sreća nije bila dugog vijeka

05.01.2023 u 12:14

Bionic
Reading

Iako se o problemima u njihovom braku šuškalo već mjesecima, jučerašnja potvrda glumice Jelene Perčin da se razvodi od crnogorskog glumca Momčila Otaševića, s kojim ima dvoje djece, ipak je iznenadila sve

'Nemamo nikakvu krizu u braku. Zaposleni smo kao i neki drugi parovi koji su možda u nekim drugim profesijama pa su također često razdvojeni. Ne volim da mediji i javnost znaju sve o mom privatnom životu, gdje sam i što radim u svakom trenutku. U redu mi je objaviti nešto vezano uz posao, ali svoj privatni život ne želim dijeliti javno. Nije mi zanimljivo živjeti za druge, nego isključivo za sebe i svoju obitelj', riječi su to koje je krajem rujna 2022. godine, u velikom intervjuu za Story izrekao 32-godišnji crnogorski glumac Momčilo Otašević.

Taj odgovor uslijedio je nakon niza špekulacija i šuškanja kako u braku njega i 41-godišnje Jelene Perčin postoje problemi, no oni su sve to demantirali... Sve do jučer, kada je magazin Gloria objavio ekskluzivan intervju s glumicom u kojem je ona pak potvrdila da su naklapanja ipak bila istinita.

  • +2
Jelena Perčin i Momčilo Otašević Izvor: Pixsell / Autor: Igor Soban/PIXSELL

'Glupo mi je lagati. Rastajemo se. Uvijek sam se trudila ne pričati o vlastitoj intimi, nisam pričala ni o vjenčanju pa neću ni o rastavi. Svaka je rastava grozna. Koncentrirana sam na to da budem maksimalno prisutna i prisebna radi djece', izjavila je za Gloriju Jelena Perčin i dodala kako jedino čega ju je, nakon svega, strah je bolest, sve ostalo, priznala je, može se preživjeti.

Ipak, vjerojatno joj je teško sve ispočetka prolaziti, budući da sada ima troje djece - kćer Lotu (13) dobila je u prvom braku, s poduzetnikom Kristijanom Babićem, dok je s Otaševićem dobila Mašu (4) i sina Jakšu (2).

Par se upoznao na castingu za seriju ‘Zora dubrovačka‘, no ljubav je planula tek na setu serije ‘Kud puklo da puklo‘. Prilikom upoznavanja, Perčin je Otaševića upitala koje je godište, a kada joj je on otkrio da je rođen 1990., ona je producenticu Jelenu Veljaču pitala je li to šala.

Iako je o privatnom životu oduvijek nerado pričao, kada bi i pristao odgovoriti na pitanja o obitelji, Otašević je o Jeleni Perčin imao samo riječi hvale. Tako je u jednom intervjuu za IN magazin rekao da je ona 'žena zmaj koja, dok ga nema, vodi brigu o svemu'.

A prije Momčila Otaševića, Jelena je bila u još jednom braku i to onom s poduzetnikom Kristijanom Babićem s kojim je dobila danas 13-godišnju kćer Lotu. U braku su proveli tri godine, a prva šuškanja o problemima u njihovom braku krenula su u vrijeme kada je Jelena Perčin snimala sapunicu 'Najbolje godine'.

Nakon prvog razvoda je za Dnevnik.hr rekla: 'Svaki razvod je ružan i mučan. Zbog njega imaš osjećaj poraza i neuspjeha u životu. Iz vlastita iskustva mogu reći da, bez obzira na povrede i nepravde koje doživiš, dijete uvijek mora biti iznad svega toga. Ako su roditelji odgovorni i vole to dijete više od sebe, onda se stvari daju dogovoriti na vrlo civiliziran način.'

Tada je otkrila i kako s bivšim suprugom odlično funkcionira te da se smatra 'sretno razvedenom' jer je Kristijan Babić prisutan u životu njihove kćeri i sudjeluje u svemu.

Nakon toga krenula su šuškanja o njezinoj vezi s 24 godine starijim Vladimirom Šišljagićem, koji je u to vrijeme bio osječko-baranjski župan i predsjednik HDSSB-a, a Jelena Perčin je radila za osječki HNK. U nekoliko prigoda snimljeni su zajedno na događanjima, no glumica je sve demantirala.

Tada je za tportal, na pitanje o novoj ljubavi, rekla: 'Kojom novom ljubavi? Nemam ljubavi. Sama sam!'

Koji je pravi razlog zbog kojeg je njezinom braku s Momčilom Otaševićem došao kraj, znaju njih dvoje, no tko zna, možda ga kroz nekoliko mjeseci, baš kao i što je slučaj o priznanju da se ravode, dozna i znatiželjna javnost.