GLUMICA O AFERI

Perčin o Šišljagiću: Nema ljubavi, sama sam!

23.10.2014 u 14:56

Bionic
Reading

U razgovoru za tportal glumica Jelena Perčin otkriva kako joj odgovara život na relaciji Zagreb - Osijek koji vodi zbog angažmana u osječkom HNK-u, a na pitanja o ljubavi demantirala je vezu s osječko-baranjskim županom Vladimirom Šišljagićem, koji je nedavno uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola

Otkako je u osječkom Hrvatskom narodnom kazalištu dobila stalni angažman, glumica Jelena Perčin radi punom parom. Trenutačno glumi u četiri predstave, i godina joj je kaže, jako dobra. 'Predstava 'Ana Karenjina' jako mi je važna, kao i cijeli taj projekt. U njoj sam sudjelovala osobno, a ne samo kao izvođač. Predstava 'Navještenje' ima kršćansku tematiku, što je za danas avangardno jer ljudima ta literatura više nije bliska', ispričala je za tportal Jelena koja igra još u predstavama 'Hotel slobodan promet' i 'Noćna priča o Jesenjinu'.

Zbog posla živi na relaciji Zagreb - Osijek, a njezina kći Lota putuje s njom. Drago joj je, priča nam, da su je ove godine zaobišle uloge u domaćim serijama i sapunicama kako bi imala više vremena za kazališni angažman. 'Prošle sam godine radila i snimala, ove godine se malo odmaram od serija. Nemam velikih ambicija što se tiče karijere, želim samo da mogu pristojno živjeti od svog rada. Bit će kako Bog odredi', objašnjava nam Jelena.


Nismo je propustili pitati koje je njezino mišljenje oko događaja u Zagrebu i aktualnih uhićenja. 'Kod nas pravna država ne funkcionira, i uvijek se rade spektakli, a nije važno što se priča. Pravo je egzaktna stvar. Mene zanimaju konkretni dokazi. Ne volim kad se unaprijed osuđuju ljudi, ali ni kada se unaprijed rade žrtve od njih. Ne zauzimam ničiju stranu, već samo pravne države i istine', kaže Perčin.

Premda je se od ljeta povezuje s osječko-baranjskim županom Vladimirom Šišljagićem s kojim je više puta snimljena u zajedničkom druženju, u njegovom zagrljaju, pa i kako zajedno izlaze iz njezinog stana u ranim jutarnjim satima, glumica je odlučila sve demantirati. Na pitanje je li ponovno sretna s novom ljubavi, rekla nam je: 'Kojom novom ljubavi? Nemam ljubavi. Sama sam!'

Budući da ih se nerijetko moglo vidjeti da zajedno izlaze, pitali smo je jesu li točna šuškanja da je sa Šišljagićem bila na Večeri vina i umjetnosti nakon koje je on uhvaćen u vožnji pod utjecajem alkohola, što je odbila komentirati. 'Mudro šutim i znam svoju priču. Ljubavni život ne komentiram', rekla nam je Jelena.