VLADA IZ SURVIVORA:

Kod žena mi je jako važan fizički izgled

15.05.2012 u 19:57

Bionic
Reading

Srpski maneken Vladimir Vuksanović, koji se našoj publici predstavio u reality šouu ‘Survivor’ u kojem je šarmirao pripadnice ljepšeg spola, otkriva kakve ga djevojke privlače te u kakvim je odnosima s djevojkama s kojima je boravio u Kostarici

Među brojnim sudionicima šoua ‘Survivor’ svakako se ističe srpski maneken Vladimir Vuksanović koji je najviše zapeo za oko pripadnicama ljepšeg spola. A sudeći prema medijskim napisima, i natjecateljicama koje su se našle s njim u Kostarici.

Tako se nedavno pisalo kako se zbog makedonske manekenke Aleksandre Nakove posvađao s bivšim hrvatskim misterom Radovanom Stošićem, a u njegovu se zagrljaju, kako su prenosili mediji, našla i srpska starleta Stanija Dobrojević.

'Mislim da ima jedna ili dvije djevojke s kojima me nisu povezali. Aleksandra je bila moja poznanica prije ‘Survivora’, a sada je prijateljica, nikada ništa više. Naravno da se nisam posvađao s Radovanom. S obzirom na to da smo otpočetka bili u različitim plemenima, nismo se imali prilike previše družiti, ali kad smo se vratili, ostali smo u dobrim odnosima. Romansa sa Stanijom također je apsolutna neistina', rekao je u intervjuu za Story atraktivni 23-godišnjak koji je nedavno prekinuo vezu sa studenticom Ivanom koju je upoznao mjesec dana prije odlaska u Kostariki.

'S Avom se čujem i dopisujem, ali stvarno ne gledam tko to češće radi. Često sam govorio kako je Ava jedinstvena, jako je zabavna i draga. Postali smo dobri prijatelji i nadam se da će to prijateljstvo potrajati', diplomatski je odgovorio Vladimir.

Podjednako diplomatski odgovor dao je i na pitanje o svojem odnosu sa 38-godišnjom srpskom pjevačicom Svetlanom Ražnatović Cecom za koju se prije tri godine pisalo da je njegova djevojka. 'Ta je priča toliko puta ispričana da bi je bilo suludo ponavljati,' objasnio je.

A kakve djevojke privlače Vladimira? 'Moram priznati da mi je fizički izgled jako važan, ali ne i presudan. Važnije mi je da imamo slične interese, sličan smisao za humor… A kakva me žena može osvojiti? Pa ne postoji pravilo. Na kraju je to stvar kemije. U ljubavi nema pravila. Nema pravila kada i u koga ćeš se zaljubiti, također nema pravila koliko će ta veza trajati. Imao sam vezu od tri godine, a imao sam veze i od mjesec dana. Ne volim nešto razvlačiti i forsirati. Ako vidim da ne ide kako bi trebalo, jednostavno prekidam. Za obostrano dobro', objasnio je maneken.