U EČMIJADZINSKOJ KATEDRALI

Kim Kardashian u domovini svojih predaka: Posjet Armeniji iskoristila kako bi se zajedno sa svojom djecom krstila

11.10.2019 u 17:25

Bionic
Reading

Najpoznatija reality zvijezda na svijetu, Kim Kardashian West, svoj posjet Armeniji, zemlji odakle su njezini preci pobjegli u Ameriku, odlučila je obilježiti i krštenjem svoje troje starije djece, a nemalo je iznenadila sve pridruživši se i sama obredu krštenja

U ponedjeljak ujutro u Ečmijadzinskoj katedrali u Ečmijadzinu, četvrtom po veličini gradu u Armeniji, Kim Kardashian West krstila je svoju djecu, koju je dobila u braku s reperom Kanye Westom, a potom je i sama pristupila obredu krštenja.

38-godišnja reality zvijezda sa svime se pohvalila na svom Instagram profilu, objavivši nekoliko fotografija na kojima pozira s najstarijom kćerkom, šestogodišnjom North, ispred zapaljenih svijeća, odjevena u dugu haljinu sirena kroja i obje prekrivenih glava.

'Hvala ti Armenijo što si ugostila moju obitelj i učinila naš posjet nezaboravnim. Blagoslovljena sam što sam mogla biti krštena sa svojom djecom u Ečmijadzinskoj katedrali, glavnoj katedrali Armenije, koju često nazivaju Vatikanom Armenske apostolske crkve, izgrađenom 303. godine', napisala je Kim Kardashian West.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

🙏🏼 🕯

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Ono što mnogima nije jasno činjenica je da je North West već krštena i to u Jeruzalemu kada je imala tek 22 mjeseca, stoga nitko ne zna zašto je religiozna ceremonija ponovljena.

  • +4
Kim Kardashian Izvor: EPA / Autor: JASON SZENES

Uz Kim Kardashian i djecu (šestogodišnju North, troipolgodišnjeg Sainta, 20-mjesečnu Chicago i petomjesečnog Psalma), ispred oltara stajala je i njezina najstarija sestra Kourtney Kardashian sa svoje troje djece (devetogodišnjim Masonom Dashom. sedmogodišnjom Penelope Scotland i četverogodišnjim Reign Astonom).