REALITY ZVIJEZDA

​​​​​​​Kim Kardashian šokirala priznanjem: ‘Suprug mi je dao milijun dolara samo da ne odradim taj posao’

07.11.2019 u 23:38

Bionic
Reading

Kim Kardashian mnoge je ostavila u šoku kada je, na digitalnoj konferenciji u New Yorku, prepričala neobičnu situaciju sa suprugom, reperom Kanye Westom

‘Bilo je mnogo novih brendova koji su pokušavali pratiti put Yeezy Brenda. Jedan od takvih brendova ponudio mi je suradnju, te su za jedan Instagram post davali milijun dolara. Pomislila sam da je to bar lako, da trebam izabrati garderobu koja mi se sviđa i pozirati, a prije nego sam prihvatila suradnju sam razgovarala sa suprugom’, započela je svoj govor na pozornici konferencije o digitalnom marketing u New Yorku Kim Kardashian.

Jedna od najuspješnijih Influencerica na svijetu, koja je svoj reality show pretvorila u unosan posao te razradila dobar plan zarade u online svijetu, a pritom postala milijarderka, svakodnevno dobiva ovakve ponude. Ipak, ova se razlikovala od ostalih, a to je na vrijeme prepoznao njezin suprug Kanye West te je zamolio da odbije ponuđeni posao.

‘Kanye je tražio da odbijem posao kao znak poštovanja prema njegovom brendu Yeezy, jer je uočio da ga upravo novoosnovani brend konstantno kopira. Bez razmišljanja sam odbila ponudu’, nastavila je s ponosom govoriti Kim.

Njezin iskaz poštovanja i vjernosti prema suprugu, itekako se isplatio jer se slavni reper isprsio te za Majčin dan svojoj ženi poklonio milijun dolara.

‘Za Majčin dan Kanye mi je uručio kuvertu. U njoj je bio ček od milijun dolara. Suprug mi je dao milijun dolara jer nisam odradila taj posao. Kako bi mi dodatno zahvalio na toj gesti uručio mi je i ugovor kojim sam postala suvlasnica Yeezyja. Tada sam shvatila koliko je nekad moćno reći ne.’