chicago west

Kim Kardashian napokon pokazala treće dijete

27.02.2018 u 10:06

Bionic
Reading

Kim Kardashian i njezin suprug Kanye West sredinom siječnja postali su ponosni roditelji djevojčice koju su nazvali Chicago. Treće dijete reality zvijezde na svijet je donijela surogat majka, a Kim je malenu sada napokon pokazala obožavateljima

Punih pet tjedana Kim Kardashian skrivala je od javnosti treće dijete, djevojčicu Chicago, a sada ju je pokazala svijetu. Fotografiju prepunu filtara objavila je na Instagramu koji svakodnevno koristi za komunikaciju s mnogobrojnim fanovima.

U rekordnom vremenu objavljenu fotografiju lajkalo je preko pet milijuna ljudi koji su bili oduševljeni prinovom u obitelji Kardashian-West.

Baby Chicago

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Osim Chicago, Kanye West i Kim imaju dvogodišnjeg sina Sainta i četverogodišnju kćer North.

Happy Holidays

Objavu dijeli Kim Kardashian West (@kimkardashian)

Istovremeno, najpoznatija reality zvijezda današnjice pohvalila se kako je peti put pozirala za prestižni modni magazin Vogue, zablistavši na naslovnici indijskog izdanja za ožujak ove godine.

  • +10
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Kao i uvijek, izgledala je besprijekorno u crnoj dekoltiranoj haljini Philipp Plein, a 37-godišnjakinja je ponovno iskustvo slikanja za Vogue opisala kao predivno. U velikom intervjuu govorila je o svojoj obitelji i poslu, a otkrila je i koje bi kvalitete uzela od svojih sestara i brata.

'Uzela bih bratov smisao za humor, od Khloe bih voljela imati stav da me za sve boli briga, brigu oko financija definitivno od Kourtney te da sam slatka kao Kendall', kazala je u razgovoru Kim.

Kim Kardashian, Vogue Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Inače, najpoznatija članica klana Kardashian za Vogue je pozirala i prije mjesec dana, kada se našla na naslovnici tajvanskog izdanja, zatim prije dvije godine za Vogue Brazil. Iste te godine angažirao ju je i španjolski Vogue, a prije toga krasila je i australsko i američko izdanje.