NIJE U TOKU

Kim Kardashian se propisno osramotila: Nije se nadala ovakvoj reakciji

23.02.2018 u 12:32

Bionic
Reading

Američka serija 'To smo mi' (This is Us) već mjesecima obara sve rekorde gledanosti te je osvojila milijune gledatelja diljem svijeta, no čini se kako najpoznatija reality zvijezda današnjice Kim Kardashian još uvijek ne zna ništa o njoj

Reality zvijezda Kim Kardashian toliko je okupirana svojim statusom i popularnošću da uopće ne stiže biti u toku s nekim od najvećih televizijskih hitova. Naime, putem svog Twitter profila na kojem je prati gotovo 60 milijuna ljudi, Kim je zatražila savjet pratitelja jer se našla u nedoumici pogledati seriju 'To smo mi' ili ne.

'Počinjem gledati seriju 'To smo mi'. Gleda li je itko? Kakva je?', napisala je Kim, nakon čega su uslijedili mnogobrojni komentari šokiranih i uzrujanih pratitelja. Većina se složila kako je serija odlična i vrlo emotivna, no svi su ostali iznenađeni što najpoznatija članica klana Kardashian ne zna da je serija od strane struke pobrala sve pohvale i dobre kritike.

  • +10
Kim Kardashian Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

U brojnim komentarima istaknuo se i jedan izuzetno simpatičan i neočekivan. 'Ja je gledam i smatram da je vrijedna gledanja. Da sam ja ti, pogledao bih je od početka i sada je pravo vrijeme da počneš', napisao je Justin Hartley, jedan od glavnih glumaca iz spomenute serije koji igra Kevina Pearsona.

Inače američka hit serija počela se na malim ekranima prokazivati u jesen 2016. godine te je u rekordnom roku osvojila je srca gledatelja u cijelom svijetu. Osim gledatelja, i struka je prepoznala kvalitetu ovog projekta, pa je serija 'To smo mi' nominirana za Zlatni globus u kategoriji najbolje dramske serije, a istaknula se i na ovogodišnjoj dodjeli prestižnih televizijskih nagrada Emmy. Uz odličan scenarij, za koji je zaslužan producent i scenarist Dan Fogelman, ističe se vrhunska glumačka postava koju čine Milo Ventimiglia, Mandy Moore, ranije spomenuti Sterling K. Brown koji je ove gdoine za tu ulogu dobio nagrade Screen Actors Guild i Zlatni globus, Chrissy Metz,  Susan Kelechi Watson, Chris Sullivan i Ron Cephas Jones.

  • +5
Serija 'This is Us' Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia