BRAK POD PRITISKOM

Kim Kardashian i Kanye West ne žive zajedno već godinu dana?

30.07.2020 u 23:53

Bionic
Reading

Daleko od toga da Kim Kardashian i Kanye West u šest godina od vjenčanja već nisu imali bračne izazove, no ovaj bi mogao biti najveći do sad

Kanye West većinu vremena provodi na svom ranču vrijednom 14 milijuna dolara u Wyomingu dok ga Kim Kardashian s djecom navodno posjećuje samo jednom mjesečno. Prema Daily Mailu, takva obiteljska dinamika odvija se već godinu dana.

No, ne slažu se svi mediji o razlozima odvojenog života. Neki mediji tvrde da je je Kanye West tako odlučio jer je to bolje za njegovo stvaralaštvo, dok drugi tvrde da je to bila zajednička odluka za dobrobit djece.

Kim Kardashian navodno je molila svog muža da odustane od predsjedničke kampanje. No, čini se kako muzičar to jednostavno još nije spreman učiniti.

Bez obzira na sve što se dogodilo između Kim Kardashian i Kanyea Westa, čini se kako reality zvijezda još uvijek nije spremna odustati od svog muža.

'On je briljantna, ali istovremeno kompleksna osoba koja je povrh što je umjetnik i crnac doživjela bolan gubitak majke te se mora nositi s pritiskom i izolacijom koje pojačava njegov bipolarni poremećaj. Oni koji su bliski Kanyeu znaju njegovo srce i razumiju da njegove riječi ponekad nisu odraz njegovih namjera', poručila je Kim Kardashian više od 180 milijuna obožavatelja koji je prate na društvenim mrežama.

Kim Kardashian i Kanye West Izvor: Profimedia / Autor: - / Backgrid USA / Profimedia