PRIPREME ZA OSCAR

U najvećoj tajnosti Bradley Cooper i Lady Gaga spremaju poslasticu za sve obožavatelje

15.11.2018 u 14:24

Bionic
Reading

Već smo odavno navikli da većinom filmovi kojima, uoči dodjele Oscara, predviđaju neviđeni trijumf i osvajanje nagrada u svim nominiranim kategorijama, na kraju dožive totalni fijasko, no, svi su uvjereni kako će se u veljači idućeg godine i taj scenarij promijeniti, te da će film 'Zvijezda je rođena' zaista trijumfirati

Remake holivudskog klasika, u kojem ovoga puta glume Lady Gaga i Bradley Cooper, trebao bi zasigurno dobiti nominacije za najbolji film, najbolje glavne glumce, ali i nevjerojatnu glazbu i izvedbe. Budući da na svakoj dodjeli Oscara nominirane pjesme dobijaju i svoje live izvedbe, čak tri mjeseca ranije s pripremama i vježbama bi mogli početi upravo Lady Gaga i Bradley Cooper, kako bi u kazalištu Kodak, u Los Angelesu, pred mnoštvom svojih kolega, ali i višemilijunskim auditorijem pred malim ekranima, mogli savršeno izvesti 'Shallow'.

Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

'Već smo dogovorili sve detalje, budući da sam popriličan luđak po tom pitanju. Već sam joj poslao nekoliko poruka kako bi stekla dojam i shvatila moju želju kako želim da sve to izvedemo. No, vidjet ćemo. Mogla bi to biti sasvim cool i neuobičajena izvedba, nešto što niti najmanje ne očekujete', rekao je već Bradley Cooper.

Po tim njegovim izjavama da se lako zaključiti kako je njegova namjera da on i Lady Gaga svojom izvedbom impresioniraju sve, te da upravo ta pjesma i njihov nastup budu nešto što nitko neće tako skoro zaboraviti, osobito jer se po Cooperovim izjavama da zaključiti kako će to doista i biti nešto posebno. Srećom po njega, uz sebe ima pop zvijezdu koja itekako dobro zna kako napraviti nešto o čemu svi pričaju.

  • +8
Zvijezda je rođena: Lady Gaga i Bradley Cooper Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako u filmu postoje još neke iznimne pjesme, koje itekako zaslužuju nominacije za Oscar, jedina koja je prošla 'u daljnji krug' upravo je 'Shallow'. Prema nekim nagađanjima ekipa bi na ovogodišnjoj dodjeli trebala biti nominirana u sljedećim kategorijama: za najbolji film, najbolju glumicu - Lady Gaga, najboljeg glumca - Bradley Cooper, kao i najboljeg sporednog glumca - Sam Elliott.

Neki idu toliko daleko da sa velikom sigurnošću tvrde kako im 'ne ginu' i nominacije za najboljeg redatelja, najbolji adaptirani scenarij, najbolju orginalnu pjesmu. No, tek ćemo kada i službeno se objave nominacije, vidjeti koliko u ovim predviđanjima ima istine.