MEADOW WALKER

Kći preminulog glumca Paula Walkera emotivnom se porukom prisjetila oca za njegov rođendan

12.09.2020 u 21:23

Bionic
Reading

Tragično preminuli glumac Paul Walker u subotu bi navršio 47 godina, a rođendan svog nikad prežaljenog oca njegova je 21-godišnja kći Meadow obilježila dirljivom objavom i još jednom zajedničkom fotografijom iz obiteljskog albuma

'Trenutak kad sam shvatila da smo blizanci. Sretan rođendan najdivnijoj duši', napisala je Meadow uz fotografiju na kojoj je kao uplakanu djevojčicu otac tješi zagrljajem.

Povodom očevog rođendana, Meadow je na društvenim mrežama pokrenula i izazov dobrote.

'Blagoslovljena sam ljubavlju sa svojim najboljim prijateljima. Hvala Divi i Morgan što ste mi pomogle uhvatiti dio naših prijateljstava za ovaj projekt. Moja prijateljstva su moj temelj i moja obitelj. Recite prijateljima da ih volite i da ste uz njih bez obzira na sve', napisala je Meadow i pozvala desetak pratitelja da nasumično podijele neki čin dobrote, a među nominiranima je i njezin krsni kum Vin Diesel, koji je s Paulom Walkerom glumio u filmu 'Brzi i žestoki'.

Paul Walker je smrtno stradao u automobilskoj nesreći u studenom 2013. godine u 40. godini života, samo nekoliko tjedana nakon što je Meadow napunila 15 godina.

Veći dio svog djetinjstva Meadow je provela s majkom koja je živjela na Havajima, a godinu dana prije očeve smrti odlučila se preseliti k njemu u Kaliforniju. Za to kratko vrijeme koje su proveli živeći zajedno jako su se zbližili.

'Volio je svoju očinsku ulogu i bio jako ponosan na nju', rekao je njegov brat Cody za časopis People.

Osim što sjećanje na oca održava živim kroz Zakladu Paul Walker, Meadow još uvijek redovito odaje svom ocu počast i na društvenim mrežama.

U travnju se manekenka tako osvrnula na jedan njihov zajednički trenutak, podijelivši nikad viđeni video na kojem je iznenadila oca za njegov rođendan.

'Nisam mislila da ću ikada ovo podijeliti s vama. No, osjećam da je to pravi odabir. Budite dobri, volim vas i čuvajte se', napisala je uz kratku snimku 21-godišnjakinja.

Meadow je ostala u bliskoj vezi s djecom očevog zvjezdanog prijatelja iz filma 'Brzi i žestoki' Vin Dieselom.

U lipnju je podijelila slatki selfie sa svo troje Dieselove djece, uz koje ga je napisala 'Obitelj, zauvijek' i tagirala Diesela koji joj je krsni kum.

View this post on Instagram

family, forever

A post shared by Meadow Walker (@meadowwalker) on