MEADOW WALKER

Kći preminulog glumca Paula Walkera objavila nikada viđenu snimku s ocem: 'Nisam mislila da ću ikada ovo podijeliti s vama'

08.04.2020 u 16:09

Bionic
Reading

Na svom Instagram profilu, gdje povremeno rado s obožavateljima svog oca dijeli fotografije nikada prežaljene filmske zvijezde Paula Walkera, njegova kći Meadow podijelila je video kojeg je do sada imala prilike vidjeti samo njezina obitelj i bliski prijatelji

21-godišnja Meadow Walker izrasla je u pravu ljepoticu, a njezin otac, prerano preminuli glumac Paul Walker, na nju bi danas itekako bio ponosan. Meadow smrt svog oca nikada nije preboljela, a kako bi olakšala ponekad teške trenutke, na svom Instagram profilu dijeli fotografije i video snimke svog oca.

Iako je mislila kako nikada neće s javnosti podijeliti video snimku nastalu na njegov rođendan, kada ga je njegova mezimica Meadow iznenadila, ona je na kraju to ipak napravila jer je smatrala da je sada pravo vrijeme za to.

'Nisam mislila da ću ikada ovo podijeliti s vama. No, osjećam da je to pravi odabir. Budite dobri, volim vas i čuvajte se', napisala je uz kratku snimku 21-godišnjakinja.

Paul Walker preminuo je u 40. godini života, u studenom 2013. godine, samo nekoliko tjedana nakon kćerina 15. rođendana. Život je izgubio u automobilskoj nesreći, a njegova kći odlučila je očuvati uspomenu na oca kroz udrugu Paul Walker Foundation.