Carys Zeta Douglas

Jasno je od koga je naslijedila izgled: Prekrasna kći najmoćnijeg holivudskog para prava je ljepotica

02.01.2024 u 19:45

Bionic
Reading

Kada se povodom Filmskog festivala u Cannesu prvi put pojavila na crvenom tepihu, Carys Zeta Douglas preko noći je postala zvijezda. O njezinoj ljepoti ne prestaje se pričati, a najnovijom objavom na Instagramu jasno je pokazala od koga je naslijedila ljepotu

Rijetko tko je ostao ravnodušan kada se 20-godišnja Carys Zeta Douglas prošlog svibnja pojavila na crvenom tepihu Filmskog festivala u Cannesu pojavila u Eli Saab u blijedoružičastoj mrežastoj haljini ukrašenoj cvjetnim motivima te prorezima na bokovima. Baš svi su tada pričali i Carys, a mlada ljepotica nije mogla pobjeći od etikete nepo holivudske bebe, zbog činjenice da su joj roditelji jedan od najmoćnijih holivudskih parova, Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones. No, Carys se time nikada nije previše zamarala.

Sada je pažnju ponovno privukla objavivši na Instagramu niz fotografija, uključujući selfie na kojem pozira u smeđem badiću. U komentaru uz fotografije Carys je stavila samo emotikone majmunčića i kokosa, no to je bilo dovoljno da njezini sve brojniji obožavatelji izraze svoje oduševljenje viđenim.

Carys je ljepotu neminovno naslijedila od prekrasne majke Catherine Zeta-Jones koja i s 54 godine oduševljava sjajnim izgledom. Catherine i njezina predivna 20-godišnja kći dokazuju da jabuka ne pada daleko od stabla, a da je zapanjujuća ljepota zapisana u genima ove obitelji.

  • +3
Carys Zeta Douglas Izvor: Profimedia / Autor: JP PARIENTE / Sipa Press / Profimedia

Inače, 20-godišnja Carys rođena je u Ridgewoodu, u američkoj saveznoj državi New Jersey, a ima i dvije godine starijeg brata Dylana. Interes medija potakla je nakon što se u rujnu 2018. s majkom fotografirala za naslovnicu časopisa Town and Country. Od najranije dobi pokazala je nevjerojatan talent i strast prema glumi, ostvarujući svoje snove u školskim produkcijama. Osim toga koketirala je s modom i manekenstvom, a svoj manekenski debi imala je na reviji Michaela Korsa tijekom New York Fashion Weeka u rujnu 2017. Radila je i s luksuznim brendovima poput Versacea i Chanela. Njezino osobno bogatstvo procjenjuje se na iznos između 1 i 2 milijuna dolara, a sa sve više modnih angažmana, očekuje se i da će se taj iznos uskoro povećati.